Forum / Soru Cevap
Merhabalar aracım 2008 Chery tiggo 3 1.6 motor aracımda baya bir motor yağı kaçağı var alttaraftan baya damlatiyor bir gün öncesinde 4 litre motor yağı koymama rağmen 24 saatte motordaki yağı sıfırladı alttaraftan bariz bir şekilde yağ kaçırıyor arkadaşlar benim sorum şu Krank Keçesi Yağ Kaçırıyor olduğu söyleniyor ne kadar doğru bilemiyorum ama başka bir kısımdan da olabilir mi krank keçesi olsa bir günde 4 litrelik yağı kacirabilir mi bir de ön krank keçesinden mi arka Krank keçesi yağ kaçağı Nasıl anlaşılır bunun bir yöntemi var mı arkadaşlar arka krank keçesi sıkıntılı oluyor sansimanin inmesi lazım deniliyor bunun önden mi arka krank keçesinden mi kacirdirgini nasıl anlarız yardımlarınızı bekliyorum şimdiden çok teşekkür ediyorum.
Merhabalar krank keçesi yağ kacirmasi aracın solu motorun sağında ise dış krank keçesidir. yani triger kayışının ordan yağ kaçırması durumu olur. ama motor ve şanzıman birleşimden kaçak varsa evet o zaman iç krank keçesinde yağ kaçırma sorunu oluyor demektir. bu şekilde iç mi dış mu Krank Keçesi Yağ Kaçağı nasıl anlaşılır bakabilir siniz. birde keçelerden yağ kaçağı genelde park halinde az araç çalışırken basınçla fazla olur. araç park halinde iken yağı komple boşaltmaz, çalışırken boşaltır
Sizler ile birlikte büyüyoruz. Bizlere destek olmak için abone olabilir ve yayınlarımızı paylaşarak beğenebilirsiniz.