Forum / Soru Cevap
2000 model 1.6 maria aracım dur kalklarda egzozdan sıvı geliyor, araba resmen işiyor. O sıvı su olsa arabada 2 güne soğutma suyunun bitmesi gerekir, ancak su eksiltmesi yok. Yakıt sarfiyatı arttı, ayrıca seyir halinde düşük viteslerde gazdan ayağımı çekince araç sil
Bir miktar su gelmesi normaldir. Katalizorlerden dolayı. Egzoz sisteminizi kontrol ettiriniz. Seyir halinde hararet yükseliyor mu, gaz yemesi nasıl aracın?
Devir ve adrenalin doğru orantılı, hız ve yaşam ters orantılıdır.
Aynen normaldir özellikle soğuk havalarda soğuk egzoz çeperlerine sıcak egzoz gazı değdiğinde yoğuşma olur bu da havadaki nemi yoğunlaştırır ve damla damla egzozdan atılmasına neden olur. Su eksiltme varsa conta dan da olur ama yoksa sorun sadece yoğuşmadır. Geçmiş olsun
Sizler ile birlikte büyüyoruz. Bizlere destek olmak için abone olabilir ve yayınlarımızı paylaşarak beğenebilirsiniz.
Arkadaşlar 2016 manuel 1.5 dci genellikle motor soğukken yapıyor Egzoz dan su geliyor fışkırmada oluyor su eksiltme falanda yok ustaya gösterdim normal diyor normalmidir böyle bişeyle karşılaşan oldumu.Arkadaşlar tekrardan kontrol ettim su eksiltme yok suya yağ karışımı veya yağa su karışımı da yok arabayı alırken ekspertiz de yaptırmıştım motor gayet iyi demişlerdi
@ramazan-2 sabahları egzoz borusu soğukken yoğuşma nedeni ile Egzozdan Su Gelmesi Problemi olabiliyor. eğer ısınınca kesiliyor ise sadece motor soğukken oluyor ise dediğiniz gibi su eksiltme vs de yok ise Egzozdan Su Damlaması normal karşılanabilir. çok kafanıza takılıyor ise yine de bir ustaya göstermeniz ve conta testi yaptırmanız faydalı olabilir.
Sizler ile birlikte büyüyoruz. Bizlere destek olmak için abone olabilir ve yayınlarımızı paylaşarak beğenebilirsiniz.