Forum / Soru Cevap

Yağ Yakmaya Kesin Ç...

Bildirimler
Hepsini temizle

Yağ Yakmaya Kesin Çözüm Var mı? Yağ Yakma Çözümü İçin.

3 Gönderi
3 Kullanıcılar
0 Reactions
278 Görüntüleme
(@berkay57)
Yeni Üye
Katıldı: 4 yıl önce
Gönderi: 1
Konuyu Başlatan  

İyi aksamlar YouTube den videolarınızı izledim 2011 model 1.2 tsi jetta aracının yağ yakma problemi var ama Bi türlü çözemiyorum snc oil de kullandım aracım da tüp yok benzin kullanıyorum bu durumu nasıl çözebilirim yakın Bi zamanda yağ bakmi da yaptırmaya gideceğim önerebileceğiniz Bi yağ mevcut mu veya hangi yolları izleyebilirim size nasıl ulaşabilirim bana bu konuda yardım edebilir misiniz 

Alıntı
(@gurbetci_nl)
Aktif Üye
Gönderi: 14

Merhaba iyi gunler berkay bey aracinizda conta yanik problemi yoksa baska yerlerden yag sizdirmiyorsa pcv valvine bakabilirsiniz turkcesi kartel havalandirmasi 

Cevap VerAlıntı
Online Tamirci
(@onlinetamirci)
Tamirci Admin
Gönderi: 1344

aynen öncelikle yağ yakma neden onu bulmak lazım, en sık görülenler conta, subap itici lastikleri, segman yada turbo kaynaklı yağ yakma en sık görülenleridir. Yağ yakmanın nedenine göre yapılması gerekenler aslında biraz farklı, 

yağ yakmanın nedenini de dumanın çıkışına göre tayin edebilirsiniz. Sabahları yoğun ama sonrasında azalan duman genelde itici kaynaklı ama rölanti sonrası sürekli duman segman kaynaklı, sadece yüksek devir duman turbo kaynaklı gibi gibi .

Sizler ile birlikte büyüyoruz. Bizlere destek olmak için abone olabilir ve yayınlarımızı paylaşarak beğenebilirsiniz.

Cevap VerAlıntı
Paylaş: