Forum / Soru Cevap

Bildirimler
Hepsini temizle

Yeni Baskı Balata Neden Kaçırır

2 Gönderi
2 Kullanıcılar
0 Reactions
258 Görüntüleme
(@peugeot20714hdi)
Daimi Üye
Katıldı: 2 yıl önce
Gönderi: 20
Konuyu Başlatan  

Merhaba Ustam, Daha önceden konum vardı. Yeni değişen baskı balata, volantın rölantide prizdirek sesi gibi ses yaptığını ustaların geçiştirdiği ve tekrar açılmasının maliyetli olduğu için o şekilde kullanmaya devam ettiğimi belirtmiştim. Özellikle baskı ilk değiştiğinde vites geçişlerinin takılmalı olduğunu belirtmiştim. Bu düzeldi. Ama asıl sorun sesti ve aynen rölantide devam ediyor. Ben tüm şanzımanın tüm kulaklarını değiştirmeyi planlıyordum ki birkaç gündür baskı kaçırmaya başladı. 8 yıllık araç kullanıcısı olarak 1 yıl dolmadan baskı balatayı bitirmiş olamam. Kaçırmasına sebep kulaklar olabilir mi? Birde İstanbul'a taşındım, sizin yeriniz nerede peugeotlardan iyi anlıyorsunuz gelebilir miyim Saygılar

Reklamlar

Alıntı
Online Tamirci
(@onlinetamirci)
Tamirci Admin
Katıldı: 3 yıl önce
Gönderi: 1344

Ses baskı balata değişimi sonrası görülebiliyor diğer konuuda da belirttiğimiz gibi ama kaçırma baskının tekrardan değişimini gerektirir. 1 yılda baskı biter mi sorusuna ise aracın nasıl kullanıldığına göre değişir derim açıkcası, 6 ayda da baskı biter hatta sürekli yarım debriyaj yada çok dik rampada kaldırırken fazlaca zorlama vs kaçırmaya neden olabilir

Sizler ile birlikte büyüyoruz. Bizlere destek olmak için abone olabilir ve yayınlarımızı paylaşarak beğenebilirsiniz.

Reklamlar

Cevap VerAlıntı
Paylaş: