Forum / Soru Cevap

Bildirimler
Hepsini temizle

Araç Klima Düğmesi Çalışmıyor

5 Gönderi
2 Kullanıcılar
3 Reactions
2,184 Görüntüleme
(@comment)
Aktif Üye
Katıldı: 4 yıl önce
Gönderi: 3
Konuyu Başlatan  

Arkadaşlar merhaba 2005 model clio 2 araç sahibiyim aracım yaz başında klima arızası vardı klima tuşu çalışmıyordu yani tuş işlevini yapmıyordu çalışmadığı için kompresör devreye girmiyordu klimaciya gittim o elektriciye yönlendirdi bir tavsiye üzerine gittiğim elektrikci benim sıkıntımi o anlık giderdi ve benden yüksek bulduğum bir ücret aldı aşağı yukarı 20 gün memleket turu yaptım o süreçte herhangi bir sorun yoktu İstanbula geri döndüğümde araca binip klimaya basınca gene aynı sorun ile. Karşı karşıya kaldım hemen aracı daha önceden yaptirdigkm elektrikciue gittim oda sorunu o anlık çözdü ve bana aracın beyninden şüphe ediyorum dedi o an sorunu çözmüştu ama ertesi gün gene arıza verdi yanına gittigimde bana Maltepe sanayide bulunan bir araç beyin ile uğraşan bir yere yönlendirdim ben simdi ne yapmalıyım aracımin sorunu cidden nedir basit biseyse hem para vermek istemiyorum hemde araç beyni gibi hassas bir yere el vurdurmak istemiyorum sizlerden ciddi cevaplar bekliyorum Allaha emanet olun 

Alıntı
Online Tamirci
(@onlinetamirci)
Tamirci Admin
Gönderi: 1344

Merhabalar, Araç Klima Düğmesi Çalışmıyor sorununuza ustaların tespiti Anlattığınıza göre düğmeye basınca beyne komut göndermiyor yada beyin komutu algılayıp komprsörü devreye sokmuyor gibi görünüyor. Aracı kontrol etmeden birşey demek zor ama ustaların tespiti doğru ise beyinden ziyade bu gibi durumlarda düğmeden kompresöre direk bir bağlantı çekip araç beynini ekarte edip bir hat kuruluyor ve beyin bypass ediliyor. beyinde sorun olsa bile siz düpmeye basınca direk kompresörü çalıştırabiliyorsunuz. Böyle bir sistem ile sorun çözülebilir. ustanıza bunu anlatın o ne demek istediğimizi anlayacaktır daha ucuz olacaktır. 

Sizler ile birlikte büyüyoruz. Bizlere destek olmak için abone olabilir ve yayınlarımızı paylaşarak beğenebilirsiniz.

Comment reacted
Cevap VerAlıntı
(@comment)
Aktif Üye
Konuyu Başlatan  

@onlinetamirci peki hocam bu işi Anadolu yakasındaki nerede yaptırabilirim sizin önerebileceginiz bi yer var mı çünkü işini düzgün yapan ustaları tenzih ederim burada ama iki vida sıkıp yüksek ücretler talep eden insanlar var ve bu durum çok can sıkıcı

Cevap VerAlıntı
Online Tamirci
(@onlinetamirci)
Tamirci Admin
Gönderi: 1344

Tarafından gönderildi: @comment

@onlinetamirci peki hocam bu işi Anadolu yakasındaki nerede yaptırabilirim sizin önerebileceginiz bi yer var mı çünkü işini düzgün yapan ustaları tenzih ederim burada ama iki vida sıkıp yüksek ücretler talep eden insanlar var ve bu durum çok can sıkıcı

Malesef efendim. istanbulda bildiğim önerebileceğim bir yer yok ☹️

Sizler ile birlikte büyüyoruz. Bizlere destek olmak için abone olabilir ve yayınlarımızı paylaşarak beğenebilirsiniz.

Cevap VerAlıntı
(@comment)
Aktif Üye
Konuyu Başlatan  

@onlinetamirci verdıgınız cevaplar ıcın teşekkürederım

Cevap VerAlıntı
Paylaş: