Forum / Soru Cevap
Kolay gelsin hocam İnternette bir çok arıza tespit cıhazları var bunlardan 1 tane sipariş vermek istiyorum ama size sormak istedim Türkçe versiyon 150 200 TL bir cihaz var yorumlara bakarsak işe yarıyor sizce bu cihazlar işe yararmı?
giriş seviyesi için kod görme vs işlemlerinde işe yarar. ama bir enjektör zamanlamasına bakayım derseniz malesef en az 6-7 binden başlayan cihazlar gerek. Yani ne için kullanacağınıza göre değişir. İşinizi görebilir de görmeyebilirde Osman Bey, ne için kullanacağınızı bilerek Arıza Tespit Cihazı Tavsiye etmek daha mantıklı olacaktır
Sizler ile birlikte büyüyoruz. Bizlere destek olmak için abone olabilir ve yayınlarımızı paylaşarak beğenebilirsiniz.
Araştırmalar sonucu aracın degerlerini yakıt hararet VS bunları gösteriyor birde arıza kodlarını gösteriyor sipariş verdim bir tane bakalım nasıl bir şey cıkacak 😃
@gtiosman tam tipi markası ne aletin
Sizler ile birlikte büyüyoruz. Bizlere destek olmak için abone olabilir ve yayınlarımızı paylaşarak beğenebilirsiniz.
@onlinetamirci sipariş gelsin üstad işe yarayıp yaramadığını size yazacağım
@gtiosman tabi bekleriz Osman Bey
@onlinetamirci üstad ürün geldi adı iem 327 diye bir alet fakat cihaz baglanıyor ama ecu ya baglanmıyor işime yaramadı başka eliktrikciye gittim oda cihazıyla baglanamadı benim araca pejo servisine gittim bilgisayarla baglandı lar yan sanayi urunler mi baglanmıyor benim araca bunun için bir şey yapabilir miyiz kullandığım program car sacanner diye bir program
bizim araçlar farklıdır. mesela oldukça kaliteli olsa da bosh kts250 bağlanmaz hella gutman bağlanır, bizim araçlar için en iyi yazılım orjibal peugeot2000 yazılımıdır