Forum / Soru Cevap
Öncelikle selamun aleyküm ve Hayırlı bayramlar diliyorum. Forumunuza az önce üye oldum. Aracım FIAT Punto 2006 1.4 16V eski kasa dediklerinden. Benim sorunum biraz garip. depoyu yarım doldurduğumda, bugün itibari ile 150TL'lik gaz aldığım zaman sorun çıkartmıyor, hatta performansı benzin ile aynı. Fakat yarı depoyu geçerse, 200TL'lik gaz alırsam lpg düğmesi "bip bip bip" gibi ötüyor ve benzinde kalıyor. Map sensörü, regulatör gibi birkaç parça 4 ay önce değişti ama sorun hala devam ediyor. Böyle bir sorunla karşılaştınız mı? Yardım ederseniz sevinirim.
Merhabalar, hoşgeldiniz. Hayırlı nice bayramlaara inşallah. sorunuza gelecek olur isek ; Genelde bip bip öten yani gaz yok gibi benzine ataan sistem lpg map sensörü yüzünden olur. sensör basınç düşüşünde stop etmemek için bip bip ötme sesi ve benzine geçme yapar. ama sizin değişmiş zaten. lpg depodaki gaz kesicisi kontrolü öneririm o zaman onda bir sorun varsa gazı kesiyorsa o yüzden de olabilir
Sizler ile birlikte büyüyoruz. Bizlere destek olmak için abone olabilir ve yayınlarımızı paylaşarak beğenebilirsiniz.