Forum / Soru Cevap
Aracım clio 2 atiker fast sıralı sistem var 2 senedir. Aracımda bazen hiç sıkıntı yok bazen de çalıştırıp gittiğimde lpgye geçeceği ısıya gelince araç lpg ye geçmiyor, ötüyor ve ikaz sesi vermeye başlıyor. Butondan kapatıyorum sistemi ve benzin ile devam ediyorum. Motor tam ısınınca sistemi açınca lpgye geçiş yapıyor. Ustaya götürdüm ikaz ışığı yanarken bilgisayara da bağlanmadı araç usta kablolarda sorun olabilir aracı 1 gün yatacak bakacaz dedi zamanım olmadığından göstermedim. Sizce neden olabilir
Araba ısınınca araç lpg ye geçmiyor, ötüyor ise ilk önce regilatör üstündeki ısı sensörü ve lpg map sensörü kontrol edilmesi gerek. Bu iki kısmın kontrolünü öneririz. genelde araba lpg'ye geçmiyor ise lpg basıncını algılamayan map sensörü yada araç motor ısısını algılamayan lpg ısı sensörü arızalı ise bu durumu görürüz
Sizler ile birlikte büyüyoruz. Bizlere destek olmak için abone olabilir ve yayınlarımızı paylaşarak beğenebilirsiniz.
@onlinetamirci peki neden bilgisayara bağlanmıyor. Bu dediğiniz arızalar da bilgisayara bağlanmama sorunu olur mu
@onlinetamirci peki neden bilgisayara bağlanmıyor. Bu dediğiniz arızalar da bilgisayara bağlanmama sorunu olur mu
o apayrı bir konui kullandığı cihaza göre değişir. bazı cihazlar bazı araçlara bağlanmıyor. hangi cihazı kullanıyorsa mesela delphi, hella yada boch farklı bir cihazla deneyeceğiniz bir serviste araca bağlanmayı deneyin.
Sizler ile birlikte büyüyoruz. Bizlere destek olmak için abone olabilir ve yayınlarımızı paylaşarak beğenebilirsiniz.