Forum / Soru Cevap
Araba sabah stop ediyor gaz yemiyor boguluyor isindiriyorum yola cikiyorum bazen yoldada vites degistirirken stop ediyir isjnimca geciyor egzos dan cig yakit yada yogun yanik koku geliyor ve egzos patirdiyor rolanti problemleri var arabanin icinede yogun egzos kokusu geliyor
Bu durum tipik hava yakıt karışım dengesizliği belirtisi. yakıt fazla ise fazla yaskıt ateşlenemeden atılır bu egzozdan yanık yağ kokusu tarzı kokulara, egzoz patlatmaya ve aracın boğularak gaz yememe ve stop etmelere neden olur. Araçta lpg var mı, genelde sabaha kadar emme manifoltuna lpg kaçağı oldugunda bu durum sık görülür (Regilatör arızası) lpg yok ise yakıt enjektör kontrolü öneririm.
Sizler ile birlikte büyüyoruz. Bizlere destek olmak için abone olabilir ve yayınlarımızı paylaşarak beğenebilirsiniz.
@onlinetamirci gazin vanasini sigortasini kapattim ustam yine ayni subaptan yapma ihtimali var mi
ihtimal ama önce daha basit olan enjektör ohm sorunu olma ihtimali var, yine çözülmezse bir kompresör testi ve sente ayar kontrolü de öneririm.
Sizler ile birlikte büyüyoruz. Bizlere destek olmak için abone olabilir ve yayınlarımızı paylaşarak beğenebilirsiniz.