Forum / Soru Cevap

Kontağı Açınca Gele...

Bildirimler
Hepsini temizle

[Çözüldü] Kontağı Açınca Gelen Uğultu Sesi? Benzin Pompası

5 Gönderi
2 Kullanıcılar
1 Reactions
598 Görüntüleme
(@arslan17)
Yeni Üye
Katıldı: 4 yıl önce
Gönderi: 3
Konuyu Başlatan  
kontağı açınca benzin pompasında çok yüksek uğultu var 300 400 metre sonra kesiliyor iç pompası yeni değişti uğultu devam ediyor teşekkürler

Alıntı
Online Tamirci
(@onlinetamirci)
Tamirci Admin
Gönderi: 1344

kontağı açınca arkadan gelen uğultu benzin pompası ve önden gelen ses buğaz kelebeği potansiyometresi uğultu sesi yapar normaldir.

ama bu ses sizi rahatsız edecek seviyede olmaz. sesi duymadan da normaldir yada bir arıza vardır demek istemiyorum. yine de aklınıza takılmaması adına bir ustaya sesi dinletin yada bir video atabilirsiniz.

gerçi videoda ses duyulma bile şiddeti hakkında videodan çok birşey anlaşılmaz ama en azından sesi duymuş oluruz

Sizler ile birlikte büyüyoruz. Bizlere destek olmak için abone olabilir ve yayınlarımızı paylaşarak beğenebilirsiniz.

Cevap VerAlıntı
(@arslan17)
Yeni Üye
Konuyu Başlatan  
Gönderen: @onlinetamirci

kontağı açınca arkadan gelen uğultu benzin pompası ve önden gelen ses buğaz kelebeği potansiyometresi uğultu sesi yapar normaldir.

ama bu ses sizi rahatsız edecek seviyede olmaz. sesi duymadan da normaldir yada bir arıza vardır demek istemiyorum. yine de aklınıza takılmaması adına bir ustaya sesi dinletin yada bir video atabilirsiniz.

gerçi videoda ses duyulma bile şiddeti hakkında videodan çok birşey anlaşılmaz ama en azından sesi duymuş oluruz

benzin pompası neden uğultu yapar ne yapmak gerekir(yeni değişti) ilginiz için çok teşekkür ediyorum

Cevap VerAlıntı
Online Tamirci
(@onlinetamirci)
Tamirci Admin
Gönderi: 1344

yapısı gereği içindeki mekanizma döndükçe uğultu çıkarıyor kesme şansı pek yok, üst kapağını iyi izolasyonlu olursa azalır. 

Sizler ile birlikte büyüyoruz. Bizlere destek olmak için abone olabilir ve yayınlarımızı paylaşarak beğenebilirsiniz.

Cevap VerAlıntı
(@arslan17)
Yeni Üye
Konuyu Başlatan  

@onlinetamirci  ustam olayı çözdük benzin filtresini değiştirince düzeldi yardımlarınız ve zaman ayırdığınız için çok teşekkür ederim saygılar.

Cevap VerAlıntı
Paylaş: