Forum / Soru Cevap

Bildirimler
Hepsini temizle

Citroen Berlingo Gaz Yemiyor, Tekliyor, Stop Ediyor

2 Gönderi
2 Kullanıcılar
1 Reactions
742 Görüntüleme
(@buraktr55)
Aktif Üye
Katıldı: 4 yıl önce
Gönderi: 1
Konuyu Başlatan  

Merhabalar Aracım Citroen Berlingo 2009 model 1.6 araç çalıştığında bı 30 dk kullandıktan sonra tekleme yapmaya başlıyor ilk başta tekliyor 2 3 dk sonra tekrar sonra sürekli 10 15 saniyede bir teklemeye başlıyor giderken stop ediyor sonra sanki gaz yemiyor gibi arıza lambası yanıyordu ustaya gittim enjektörden dedi enjektörcuye gittim elektronik dedi bilgisayara bağladılar krank mil sensörü hatası veriyormuş sensör arizaliymis sensörü değiştirdiler lamba söndü ama arıza hayla devam ediyor ustaya gitmeye korkar oldum artık sürekli bişey değişiyor ama sorun gitmiyor sizin tahmininiz ne olabilir 

Alıntı
Online Tamirci
(@onlinetamirci)
Tamirci Admin
Katıldı: 5 yıl önce
Gönderi: 1344

biraz daha detay bilgi gerek, gaz yemediğinde teklediğinde duman atma var mı, motor gaz tepkimesi yok mu yoksa sanki 3 silindire düşmüş gibi vuruntu var mı, daha detay şundandur diyebilmek için ek belirtilerde gerek. sizin yaşadığınız soruna neden olabilecek 10 farklı arıza sayabilirim şu an, ek belirtileri de yazarsanız daha nokta atışı yorum yapabiliriz. Tabi aracı görmeden yaptığımız her yorum tahminden ibaret olacaktır Burak bey

Sizler ile birlikte büyüyoruz. Bizlere destek olmak için abone olabilir ve yayınlarımızı paylaşarak beğenebilirsiniz.

Cevap VerAlıntı
Paylaş: