Forum / Soru Cevap

Bildirimler
Hepsini temizle

motoru kontrol ettirin

1 Gönderi
1 Kullanıcılar
0 Reactions
387 Görüntüleme
(@ispanyol7)
Yeni Üye
Katıldı: 4 yıl önce
Gönderi: 1
Konuyu Başlatan  

abi ilk öncelikle iyi günler dilerim 1.6 multijet egea bir aracım var aracım turbo kesti 7.000km önce falan 0 dan revize edildi egsoz sistemi sıfırdan temizlendi aracımda hiç bir sorun yok ama aralıklarla motoru kontrol ettirin diye uyarı alıyorum uyarı ekrana geldiğinde aracımın çekişinde veya yakıtında hiç bir fark yok bu uyarı bazen yanıyor bazen sönüyor bilgisayara bağlandığında nox sensör uyarısı veriyor(azot oxsit verimliliğin altında uyarının devamı) sensörleri söktürdüm baktırdım hepsi düzgün çalışıyor bir sorun yok dediler gezmediğim elektirikçi kalmadı böyle bin çekişte birşey yoksa diyorlar ama bu lamba nie yanıyor durduk yere 300/400km gidiyorum yakıyor ortalama sonra 100 km sonra bakıyorum lamba sönmüş (araç genellikle kısa mesafe yapıyor) cidden tecrübene ihtiyacım var çıldırcam hiç bir sorun yok ama motoru kontrol ettirin uyarısı bazen yanıyor bazen yanmıyor kötü yakıt bunu etkilermi tavsiyen nedir birde bazıları bu motorlarda kronik bişi olmaz devam et diyorlar senin tecrübene başvurmak istedim. iyi günler dilerim cevap verirsen sevinirim. aracım adblue olmayan versiyonu

Alıntı
Paylaş: