Forum / Soru Cevap
Merhabalar bende 2004 doblo combi var 1.9 dizel 63 hp lik ben haftasonlari hatta 2 haftada bir kullaniyorum yildan yila muayene zorunlu oldugu icin goturuyorum hafi kusurlu geciyor muayene de sanziman ve motor yag kacaklari kismi keyfimi kaciriyor acikcasi ben araci haftada bir 2 haftadabir sehirici kullandigimdan pek dert etmedim 3 yildir boyle iyi kotu idare ettim ama boyle kullanmaya devam edersem bir sorun teskil edermi arabada yag yakma olsaydi motor yag yakiyor gibi yazarlarmiydi rapora acaba 🙄
Mahalle komsumuzun arabasiydi o donemlerde bu yuzden expere gitmedik bakiyordu arabasina oda sehir ici kullaniyordu
Merhabalar, muayeneden hafif kusurlu geçmek yada ağır kusur fark etmez Araçta yağ yakma muayenede kesinlikle kontrol edilmez ve çıkmaz efendim. kaçaklara gelecek olur isek yağ kaçakları uzun vadede artma eğlimi olur ve yağ azalıp fark edilmez eklenmez ise sorun olur ama anlık sorun teşkil etmez.
Sizler ile birlikte büyüyoruz. Bizlere destek olmak için abone olabilir ve yayınlarımızı paylaşarak beğenebilirsiniz.