Forum / Soru Cevap

Bildirimler
Hepsini temizle

Motor Radyatör Hortumu Taş Gibi Sişiyor

2 Gönderi
2 Kullanıcılar
0 Reactions
328 Görüntüleme
(@head_hunter37)
Yeni Üye
Katıldı: 4 yıl önce
Gönderi: 1
Konuyu Başlatan  

Selamlar ustam, öncelikle bu konuya değindiğiniz için teşekkür ederim, benim aracım 1.5 16 valf sıralı sistem lpg li video da bahsettiğiniz hususlardan sıkıntılarım vardı, motor soğutma suyu sıcaklığım yani 90 a yaklaştığında radyatör üst hortumum da ve termostat hortumumda sertleşme ve bahsettiğiniz gibi basınç oluyordu. Aracımın fanı fabrikasyon 105 de açıyordu radyatör değiştirdim fan müşirini değiştirdim 93 de fan açmaya başladı sonra dediler senin silindir kapak contan yanık radyatörcü de test yaptırdım birşey çıkmadı lpg regülatörünü degistirdim diyaframı bozuk dediler ek depoyu değiştirdim radyatörcüde komple tortu temizliği yaptırdım hala azda olsa bahsettigim hortumlarda motor soğutma suyu sıcaklığı 90 derece gibi olduğunda basınç oluyor, aracımda su eksilme si yok yağa su yada suya yağ karışması yok. Artık tik oldu arabayla kısa mesafe bir yere bile gitsem gittiğim yerde yada dönüşüm de hortumları kontrol ediyorum. Durumum bu şekilde umarım okursunuz yorumumu ve bir çözüm önerisi alabilirim sizden, kolay gelsin işleriniz.

Alıntı
Online Tamirci
(@onlinetamirci)
Tamirci Admin
Katıldı: 5 yıl önce
Gönderi: 1344

Suda yağ yağda su yok, genel görünüm de normal gibi ama içiniz rahat olsun isterseniz bir de conta test kiti ile test yapın 

Sizler ile birlikte büyüyoruz. Bizlere destek olmak için abone olabilir ve yayınlarımızı paylaşarak beğenebilirsiniz.

Cevap VerAlıntı
Paylaş: