Forum / Soru Cevap
Honda Civic 1.4 is 97 model otomatik araçta ne degistirdiysem araç isindiktan sonra trafikte dur kalk yaptıktan sonra rölanti düşüyor araç titremeye başlıyor stop eder gibi gaz kelebeği ve motoru distribütör subap ayarı avans ayarı yani değişecek yapılacak herşeyi yaptırdım aracımdaki sorunu bulunmuyor bıktım satmayı düşünüyorum araçta LPG ve benzinde de yapıyor
Merhaba iyi aksamlar enes bey bogaz kelebeginin altinda bir parca var bogaz kelebegine alttan baglidir bir tarafindan hava girisi var diger tarafi kapalidir elips seklinde 2 vidanin bagli oldugu bir kapak var bu kapagi actiginizda icinde beyaz bir plastik vida ve yay goreceksiniz temizleyin gerekirse ana parcayi bogaz kelebeginden ayirin altinda 3-4 tane O ring olacak onlarida degistirin sorunu cozeceksiniz. Baska yerlerde hava kacagi olup olmadiginida konrtol ediniz
Bazı durumlarda sorun parça kaynaklı değil montaj yada hava giriş kaynaklı olabiliyor. araçta bir yerden hava alma durumu olabilir. emme manifoltu ve çevresinde hava girişi yapacak kaçak vs bir nokta var mı kontrol edin
Sizler ile birlikte büyüyoruz. Bizlere destek olmak için abone olabilir ve yayınlarımızı paylaşarak beğenebilirsiniz.
@onlinetamirci usta iyi aksamlar boyle bir platform olusturdugun icin oncelikle tesekkur ediyorum, sayende bilmediklerimi ogreniyorum videolarini izleyerek akici bir turkcen ile cok deyatli anlatiyorsun basarilarinin devamini diliyorum
@onlinetamirci usta iyi aksamlar boyle bir platform olusturdugun icin oncelikle tesekkur ediyorum, sayende bilmediklerimi ogreniyorum videolarini izleyerek akici bir turkcen ile cok deyatli anlatiyorsun basarilarinin devamini diliyorum
Merhabalar iyi akşamlar, uzun süredir aklımdaydı ama fırsat olmamıştı. Teşekkür ediyorum. Sizler ilgi gösterdikçe büyüyoruz zaten.
Sizler ile birlikte büyüyoruz. Bizlere destek olmak için abone olabilir ve yayınlarımızı paylaşarak beğenebilirsiniz.