Forum / Soru Cevap

Bildirimler
Hepsini temizle

Araba Trafikte Stop Ediyor. Durk Kalk Yaparken Yavaşlayınca

5 Gönderi
3 Kullanıcılar
0 Reactions
1,240 Görüntüleme
(@eneseminn)
Yeni Üye
Katıldı: 4 yıl önce
Gönderi: 1
Konuyu Başlatan  

Honda Civic 1.4 is 97 model otomatik araçta ne degistirdiysem araç isindiktan sonra trafikte dur kalk yaptıktan sonra rölanti düşüyor araç titremeye başlıyor stop eder gibi gaz kelebeği ve motoru distribütör subap ayarı avans ayarı yani değişecek yapılacak herşeyi yaptırdım aracımdaki sorunu bulunmuyor bıktım satmayı düşünüyorum araçta LPG ve benzinde de yapıyor 

Alıntı
(@gurbetci_nl)
Aktif Üye
Gönderi: 14

Merhaba iyi aksamlar enes bey bogaz kelebeginin altinda bir parca var bogaz kelebegine alttan baglidir bir tarafindan hava girisi var diger tarafi kapalidir elips seklinde 2 vidanin bagli oldugu bir kapak var bu kapagi actiginizda icinde beyaz bir plastik vida ve yay goreceksiniz temizleyin gerekirse ana parcayi bogaz kelebeginden ayirin altinda 3-4 tane O ring olacak onlarida degistirin sorunu cozeceksiniz. Baska yerlerde hava kacagi olup olmadiginida konrtol ediniz

Cevap VerAlıntı
Online Tamirci
(@onlinetamirci)
Tamirci Admin
Katıldı: 5 yıl önce
Gönderi: 1344

Bazı durumlarda sorun parça kaynaklı değil montaj yada hava giriş kaynaklı olabiliyor. araçta bir yerden hava alma durumu olabilir. emme manifoltu ve çevresinde hava girişi yapacak kaçak vs bir nokta var mı kontrol edin

Sizler ile birlikte büyüyoruz. Bizlere destek olmak için abone olabilir ve yayınlarımızı paylaşarak beğenebilirsiniz.

Cevap VerAlıntı
(@gurbetci_nl)
Aktif Üye
Gönderi: 14

@onlinetamirci usta iyi aksamlar boyle bir platform olusturdugun icin oncelikle tesekkur ediyorum, sayende bilmediklerimi ogreniyorum videolarini izleyerek akici bir turkcen ile cok deyatli anlatiyorsun basarilarinin devamini diliyorum

Cevap VerAlıntı
Online Tamirci
(@onlinetamirci)
Tamirci Admin
Katıldı: 5 yıl önce
Gönderi: 1344

Gönderen: @gurbetci_nl

@onlinetamirci usta iyi aksamlar boyle bir platform olusturdugun icin oncelikle tesekkur ediyorum, sayende bilmediklerimi ogreniyorum videolarini izleyerek akici bir turkcen ile cok deyatli anlatiyorsun basarilarinin devamini diliyorum

Merhabalar iyi akşamlar, uzun süredir aklımdaydı ama fırsat olmamıştı. Teşekkür ediyorum. Sizler ilgi gösterdikçe büyüyoruz zaten. 

Sizler ile birlikte büyüyoruz. Bizlere destek olmak için abone olabilir ve yayınlarımızı paylaşarak beğenebilirsiniz.

Cevap VerAlıntı
Paylaş: