Forum / Soru Cevap

Skoda Favorit Çekiş...

Bildirimler
Hepsini temizle

Skoda Favorit Çekiş Düşüklüğü Sorunu, Yokuşta Çekmiyor

2 Gönderi
2 Kullanıcılar
1 Likes
62 Görüntüleme
(@celal)
Aktif Üye
Katıldı: 2 hafta önce
Gönderi: 1
Konuyu Başlatan  

Merhabalar, 93 model skoda favorit aracımla sabah ilk çalıştırmada rölanti 1 de, motor ısınınca 0,5 e kadar düşüyor, rölanti düşünce tabi sarsıntı oluyor azda olsa, gaz ayarını yaptırdım, ön taraftan karbüratörden sanırım bazen pat pat ses geliyor birkaç defa sonra düzeliyor 2. viteste zorlanınca biraz, gaz ayarı değişkenlik gösteriyor arada. Bir ara çekişi o kadar düştüki 2. vitesten 1 e, 3 ten 2 ye almam gerekti, sonra kendiliğinden düzeldi. Ustaya götürdüm soruna baksın diye, tahmin yürüttü tabi, sibop ayarı yapılmalı diye, diğer usta distribütörü değiştirmek gerek dedi (içindeki makarayı değiştirdi) ama yine aynı sorunlar. uzun yolda 90 km hıza çıkıyor bu arada. (Motor yağını ve yağ filtresi ve hava filtresini değiştirdim aylar önce) sizce neden olur yardımcı olurmusunuz?

Reklamlar

Alıntı
Online Tamirci
(@onlinetamirci)
Tamirci Admin
Katıldı: 1 sene önce
Gönderi: 882

Sarsıntı tekleme de süreklilik gösteriyor ise ateşleme vs de olabilir tabi patlatma da var yazmışsınız oradan yola çıkarak bu geldi aklıma ama çekiş düşüklüğünün sayısız nedeni var subap ayarı da bunlardan biri tabi ki, ama subap ayarı bozulduğunda çekiş düşer ama sesli çalışma, sabahları çalışırken zorlanma patırtı vs bir çok ek belirti de olur

Sizler ile birlikte büyüyoruz. Bizlere destek olmak için abone olabilir ve yayınlarımızı paylaşarak beğenebilirsiniz.

Reklamlar

Cevap VerAlıntı