Forum / Soru Cevap

Bildirimler
Hepsini temizle

Araç Yolda Giderken Aniden Stop Ediyor, Neden Stop Eder

3 Gönderi
2 Kullanıcılar
2 Reactions
467 Görüntüleme
(@ibrahim3425)
Aktif Üye
Katıldı: 3 yıl önce
Gönderi: 2
Konuyu Başlatan  

Araç yolda giderken aniden stop ediyor LPG nin ve yakıt sisteminin elektiriği kesiliyor Krank bobini dendi değiştirildi bu defa araç teklemeli çalışmaya başladıı gaz hiç yemiyor Sorun ne olabiilir acil yardım please ben alternatör diyorum tahmin..

Alıntı
(@ibrahim3425)
Aktif Üye
Katıldı: 3 yıl önce
Gönderi: 2
Konuyu Başlatan  

Aracım hyundaı coupe 1,6 

Cevap VerAlıntı
Online Tamirci
(@onlinetamirci)
Tamirci Admin
Katıldı: 4 yıl önce
Gönderi: 1344

Merhabalar İbrahim Bey, krank devir sensörü, genelde stop ettikten sonra çalışmama da yapar, aniden elektrik kesiliyor gibi sizin araçta, genelde sensörden olduğunda araçta herşley normal gibi olur ama marş basar araç çalışmaz. hatta bir videomuzda bunu göstermiştik aşağıda link bırakıyorum orada krank sensörünü iptal edip test yapmıştık. Sizin sorununuza gelecek olur isek kompleks bir şase sorunu da olabilir basit bir kutup başı gevşemesi de, immo bobine elektriği kesiyor da olabilir, araç yolda giderken neden stop eder derseniz araç o şekilde stop ettiğinde testler yapılıp arıza netleştirilmesi lazım direk şundandır demek çok zor malesef. aşağıdaki videoya göz atmak faydalı olabilir. https://www.youtube.com/watch?v=738_tdcxvNU

Sizler ile birlikte büyüyoruz. Bizlere destek olmak için abone olabilir ve yayınlarımızı paylaşarak beğenebilirsiniz.

Cevap VerAlıntı
Paylaş: