Forum / Soru Cevap
Araç yolda giderken aniden stop ediyor LPG nin ve yakıt sisteminin elektiriği kesiliyor Krank bobini dendi değiştirildi bu defa araç teklemeli çalışmaya başladıı gaz hiç yemiyor Sorun ne olabiilir acil yardım please ben alternatör diyorum tahmin..
Merhabalar İbrahim Bey, krank devir sensörü, genelde stop ettikten sonra çalışmama da yapar, aniden elektrik kesiliyor gibi sizin araçta, genelde sensörden olduğunda araçta herşley normal gibi olur ama marş basar araç çalışmaz. hatta bir videomuzda bunu göstermiştik aşağıda link bırakıyorum orada krank sensörünü iptal edip test yapmıştık. Sizin sorununuza gelecek olur isek kompleks bir şase sorunu da olabilir basit bir kutup başı gevşemesi de, immo bobine elektriği kesiyor da olabilir, araç yolda giderken neden stop eder derseniz araç o şekilde stop ettiğinde testler yapılıp arıza netleştirilmesi lazım direk şundandır demek çok zor malesef. aşağıdaki videoya göz atmak faydalı olabilir. https://www.youtube.com/watch?v=738_tdcxvNU
Sizler ile birlikte büyüyoruz. Bizlere destek olmak için abone olabilir ve yayınlarımızı paylaşarak beğenebilirsiniz.