Forum / Soru Cevap
Merhaba. 2006 aracında teyp değiştirmek isterken ön konsolda klima düğmelerini de değiştirmek zorunda kaldım. Montajdan 1 gün sonra akünün bittiğini gördüm. Aracı şarj ettim ve sonrasında ön 2 kapıda camların açılmadığını, merkezi kilitleme sisteminin çalışmadığını gördüm. Kumanda ile kapılar açılıp kapanıyor sorun yok. Akü bitmeye devam ediyor. Akü Neden Kendiliğinden Boşalır Fikri olan var mı? Şimdiden teşekkürler.
Merhabalar, öncelikle kaçak testi yapılması lazım, akü kaçak testinde kaçak çıkacaktır muhtemelen yoksa akü kendi kedine bitmez. kaçak çıktıkta sonra da tek tek şüphelendiğiniz donanımları kontrol ederek soketlerini çıkararak vs.. tekrar kaçak ölçümü yapmanız lazım kaçağı önlemediğiniz sürece akü bitmeye devam edecektir. tavsiyem ekstra aracın orjinalinde olmayan donanımlara odaklanın genelde onlar kaçak yapar mesela radyo, cam kaldırma modülü, led xenon, ayak altı aydınlatma vs vs, ayrıca aşağıda kaçak testini nasıl yapmanız gerektiğini anlattığım videoyu da bırakıyorum o videoya da bir göz atmanızı tavsiye ederim.
https://www.youtube.com/watch?v=IMarlyzZTGI
Sizler ile birlikte büyüyoruz. Bizlere destek olmak için abone olabilir ve yayınlarımızı paylaşarak beğenebilirsiniz.