Forum / Soru Cevap

Bildirimler
Hepsini temizle

Renault 19 1.6 Europa Çalışmıyor

5 Gönderi
2 Kullanıcılar
1 Reactions
479 Görüntüleme
(@erhan44)
Aktif Üye
Katıldı: 3 yıl önce
Gönderi: 3
Konuyu Başlatan  

İyi akşamlar bende Renault 19 1.6 europa alize K7M motorlu araç var arabam çalışmıyor  kaç tane tamirciye götürdüm sorunu bulamadılar en son bir tamirci volant sensör kablolarını oynatınca araç stop ediyordu o kablolarını bantladılar ama yine çalışmıyor araç acil yardım edin 2 aydır gitmediğim tamirci kalmadı

Alıntı
Online Tamirci
(@onlinetamirci)
Tamirci Admin
Katıldı: 4 yıl önce
Gönderi: 1344

Peki o sensör yani volant sensörü ve soketi değişim denendi mi daha önce, o parça arızalı oldugunda araç hiçbir şekilde marş almaz. oynama bantlama vs değil de değişim yapılarak kontrol edildi mi daha önce. syg

Sizler ile birlikte büyüyoruz. Bizlere destek olmak için abone olabilir ve yayınlarımızı paylaşarak beğenebilirsiniz.

Cevap VerAlıntı
(@erhan44)
Aktif Üye
Konuyu Başlatan  

@onlinetamirci değişim denenmedi sadece sökülüp temizlendi geri taktı oto elektrikçi arada bir çalışıyordu araba cumartesi götürdüm tamirci kablo ile oynayınca stop ediyordu elektrikçi sensörü yap dedi oda bantladı tamam dedi geldim arabayı park ettim sabah marşa bastım çalışmıyor sensörü değiştirsek sorun gidebilir mi iyi akşamlar

Cevap VerAlıntı
Online Tamirci
(@onlinetamirci)
Tamirci Admin
Katıldı: 4 yıl önce
Gönderi: 1344

Tarafından gönderildi: @erhan44

@onlinetamirci değişim denenmedi sadece sökülüp temizlendi geri taktı oto elektrikçi arada bir çalışıyordu araba cumartesi götürdüm tamirci kablo ile oynayınca stop ediyordu elektrikçi sensörü yap dedi oda bantladı tamam dedi geldim arabayı park ettim sabah marşa bastım çalışmıyor sensörü değiştirsek sorun gidebilir mi iyi akşamlar

%100 geçer demek doğru olmaz, ama ihtimal var, en azından alınıp deneme şeklinde kullanabilecekleri ellerinde parça olan yada iade edilebilecek parçacası olan bir yer bulabilriseniz bir deneme yaptırın

Sizler ile birlikte büyüyoruz. Bizlere destek olmak için abone olabilir ve yayınlarımızı paylaşarak beğenebilirsiniz.

Cevap VerAlıntı
(@erhan44)
Aktif Üye
Konuyu Başlatan  

Sorun çözüldü krank sensörü ve tesisat arızalıymış değiştirildi bugün şimdilik sorun yok işini iyi yapan ustalara çok teşekkür ederim sizde çok teşekkür ederim iyi akşamlar 

Cevap VerAlıntı
Paylaş: