Forum / Soru Cevap

Bildirimler
Hepsini temizle

Otomatik şanzıman 3 viteste takili kaldi (Audi A3)

2 Gönderi
2 Kullanıcılar
1 Reactions
1,225 Görüntüleme
(@emrullah43)
Aktif Üye
Katıldı: 4 yıl önce
Gönderi: 1
Konuyu Başlatan  

Öncelikle selamin aleykum hepinize hayırlı günler arabayı çalıştırdıktan sonra D konumuna alıp kalkış yapmak istediğim zaman arabanın çok zorlandığını ve Otomatik şanzıman 3 viteste takili kaldi diye düşündüm bu şekilde yola çıktıktan sonra arabayı bir süre kullanıp vites 3 den aşağı düşürmediğini üçten yukarıda çıkmadığını fark ettim arabayı yeni aldım iki aylık araç bakımlarını yaptırmaya fırsatım olmadı şanzımanda ufak bir ya kaçağı mevcut yağsız kaldığından dolayı olabilir mi 2ay boyunca sorunsuz kullandım ama

Alıntı
Online Tamirci
(@onlinetamirci)
Tamirci Admin
Katıldı: 4 yıl önce
Gönderi: 1344

Merhabalar Emrullah Bey, Bu arıza yağsız kalma durumunda da görüleceği gibi, özellikle şanzıman vites konum sensörü arızası, selenoid valflerde oluşan sorunlar. Tork konvektörü gibi parçaların arızalarında da görülebilir. Araç bir obd cihazına bağlanarak şanzıman beyninden kontrol edilmesi gerek. Direk şundandır demek zor. ama bu şekilde aracı daha fazla kullanmaya devam etmemenizi önerebilirim sadece. 

Sizler ile birlikte büyüyoruz. Bizlere destek olmak için abone olabilir ve yayınlarımızı paylaşarak beğenebilirsiniz.

Cevap VerAlıntı
Paylaş: