Forum / Soru Cevap
Merhaba yaşadığım bir sorun var ve çözümünü bulamadım.Araç 99 polo önden çekişli bu araclar..2 haftadır gaza basıp çekince aracın altında gıcıdırma sesi geliyor.1 hafta böyle sürdükten sonra bi tamirciye gittim.Arac lifte kalktı.Sol ön teker ve sağ ön tekerli hafifce döndürdüklerinde yine gıcırdamayı verdiğini gördüm.Biraz dinledikten sonra sanki şanzıman içinden geliyor gibi geldi ama emin değilim.İstavroz dişlileri değişmesi gerekiyor vs dediler yaptırdmadım.Sizlere sormak istedim.Sizce ne olabilir.Teşekkürler.
o dişliler genelde takırtı yapar gıcırtı değil de böyle tak tak tak vurma şeklinde. ayrıca onlar bozuksa kullanmaya devam ederseniz kırılığ şanzımanı patlatabilir bu durumda tamiri de memkün olmayacak komple şanzıman d eğişmesi gerekecektir. Aracı görmeden sesi dinlemeden şundandır demek zor ama ustanızın dediği dişli arızası gerçekten mevcut ise aracı fazla kullanmamanızı tavsiye ederim.
Sizler ile birlikte büyüyoruz. Bizlere destek olmak için abone olabilir ve yayınlarımızı paylaşarak beğenebilirsiniz.