Forum / Soru Cevap

Bildirimler
Hepsini temizle

Geri Viteste Vurma Sesi, Geri Giderken Gelen Tak Tak Sesi

6 Gönderi
2 Kullanıcılar
0 Reactions
5,172 Görüntüleme
(@gurkannbodurr)
Yeni Üye
Katıldı: 4 yıl önce
Gönderi: 4
Konuyu Başlatan  

Geri geri gelirken tak tak tak diye ses geliyor.Aynı şekilde geri geri gelirken debriyaja tam basıyorum(hala geri geliyorum) ses devam ediyor.usta şanzıman inecek çıkma takılacak dedi.sorun sizce nedir? Diğer viteslerde sıkıntı yok.

Aracım bora pacific manuel 2004 1.6 16 valf

Alıntı
Online Tamirci
(@onlinetamirci)
Tamirci Admin
Gönderi: 1344

baskı balata ile kurtarır gibi anlattığınıza göre ama aracı test etmeden de net birşey söylemek güç, baskı sorunu gibi anlattıklarınız ona işaret ediyor.

debriyaja basmama rağmen araç gitmeye devam ediyor demenizden yola çıkarak baskı ayyırmıyor olabilir

Sizler ile birlikte büyüyoruz. Bizlere destek olmak için abone olabilir ve yayınlarımızı paylaşarak beğenebilirsiniz.

Cevap VerAlıntı
(@gurkannbodurr)
Yeni Üye
Konuyu Başlatan  

@onlinetamirci düz zeminde geri geri gelirken tak tak tak ses çıkıyor belli bir hıza ulaşınca debriyaja tam basıyorum aynı anda frene basıp durmak için debriyaja tam basınca da aynı ses geliyor.Bunu karşılık cevaplarsanız sevinirim

Cevap VerAlıntı
Online Tamirci
(@onlinetamirci)
Tamirci Admin
Gönderi: 1344

Peki geçişte cartlama zor geçme var mı. Debriyaja basmanıza rağmen aracın çekmeye devam etmesi durumu var mı, cevap için önemli olan iki nokta bu. Geri giderken gelen tak tak sesi ni baskı balataya bağlanabilmesi için bunlarda olması gerek

Sizler ile birlikte büyüyoruz. Bizlere destek olmak için abone olabilir ve yayınlarımızı paylaşarak beğenebilirsiniz.

Cevap VerAlıntı
(@gurkannbodurr)
Yeni Üye
Konuyu Başlatan  

@onlinetamirci cartlama sesi daha önce vardı o tak tak tak sesinden beri yok.Viteslere geçişte hiçbir şekilde zorlama yok.Vitesten atma yok.Debriyaja basmama rağmen çekme var gibi sanki

Cevap VerAlıntı
(@gurkannbodurr)
Yeni Üye
Konuyu Başlatan  

@onlinetamirci diğer viteslerde sıkıntı yok.geri vitese geçerken cartlama yok ama biraz zor geçiyor.Bugün test ettim debriyaja basmama rağmen yavaşlıyor.

2.vitese takınca tik diye ses geliyor zor geçiyor.

1.vitese zor geciyor biraz

Cevap VerAlıntı
Paylaş: