Forum / Soru Cevap
- System fault code
- The following system is abnormal:
- BCM (Gvde Kontrol Modülü) 1 sorunlar var
- 1.U1701-64 ECM (Motor Kontrol Modülü) - Sinyal geerlilik arızası
- Saklandı
- ECM (Motor Kontrol Modülü) 1 sorunlar var
- 1.P2299-00 Gaz pedali / fren sivici makullük kontrolu - - Sinyal geerlilik arızası
- Saklandı
- RRM (Radyo Alıcı Modülü) 2 sorunlar var
- 1.U1930-86 alima Modu Durumu - Geersiz sinya!
- Saklandı
- 2.U1932-86 alıma Modu Durumu CAN sinyali - Geersiz sinyal
- TCM (Transmission Control Module) 1 sorunlar var
- 1.P0932-00 Hidrolik Basın Sensrü - Toprak beslemesi aik devre
- Saklandı
- Aaıdaki sistemler iyi durumda:
- 1.ESM (Electronic Shifter Module)
- Saklandı
- 2.ABS (Anti-lock Braking System).
- 3.0RC(Occupant Restraint)
- 4.HVAC (Heating Ventilation Air-conditioning And Cooling)
- 5.IPC (Gsterge Panosu Grubu)
- 6.EPS (Elektrikli Hidrolik Direksiyon)
Arkadaşlar merhaba, egea 1.6 Multijet araç almak istiyorum araca ekspertiz yaptırdım ve araçta birkaç sorun çıktı bende sizlere sormak istedim bilen yada yardımcı olmak isteyen olur diye. Araç 175 binde 2017 model. Fotoğraf olarak ekliyorum en azından bu arızalar bana çok iş açar mı yada bunlar çok kafaya takılacak şeyler mi acil yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkürler.
klasik voltaj hataları gibi duruyor. vahap bey, Özellikle galeriden alınan uzun süre kullanılmayıp yatan araçlarda bu hatalar sık görülür. akü voltaj ölçümü yaptırmanızı öneririm
Sizler ile birlikte büyüyoruz. Bizlere destek olmak için abone olabilir ve yayınlarımızı paylaşarak beğenebilirsiniz.
Çok teşekkür ederim hızlı yanıtınız için. Yani çok ciddi bir arıza değil anladığım kadarıyla akü değişse bu sorunlar ortadan kalkar büyük ihtimalle.
değişmesine gerek yok, sadece voltaja baktırın yeter, genelde hem akım sorunu çünki.
Sizler ile birlikte büyüyoruz. Bizlere destek olmak için abone olabilir ve yayınlarımızı paylaşarak beğenebilirsiniz.
Çok teşekkür ederim sayenizde içim rahatladı Allah razı olsun kolay gelsin 🖐️