Forum / Soru Cevap
doblo 2013 model aracım var ve bugun yagmur yagdiginda Torpidonun Altından Gelen Su ile aracın on pas paslari islakti oglen hava güneşli oldu bakıyorum arabanın on sofor kısmında camurluklar tarafından su akıyor acaba sorun nerede Arabanın Paspası Islanıyor bilgilendirirseniz mutlu olurum yanliş yerde actiysan k bakmayın yeni kayit oldumda
Merhabalar, genelde Torpidonun Altından Gelen Su ile Arabanın Paspası Islanıyor ise orta kısımdan akıntı var ise kalorifer peteği, dış direk kısımlarından su alıyor ise ön cam, ön cam su gideri tıkanması gibi nedenlerden su alma görülür. Bazı nadir durumlarda tavan oluk puntalarının atması nedeni ile o kısımlardan su aldığı da görülebiliyor. Sizin araçtaki anlattığınız duruma bakılacak olursak öncelikle ön cam alt ızgarasındaki tahliyelerde tıkanma var mı bir kontrol edin. aşağıda video bırakıyorum nasıl yapılacağı ve kontrolleri kanalda bir video çekmiştik. geçmiş olsun dilerim.
- Video linki : https://www.youtube.com/watch?v=ohYo1v1EJJY
- bir diğer videoda bu : https://www.youtube.com/watch?v=lmMLw1L4tNE
Sizler ile birlikte büyüyoruz. Bizlere destek olmak için abone olabilir ve yayınlarımızı paylaşarak beğenebilirsiniz.
Merhabalar, genelde Torpidonun Altından Gelen Su ile Arabanın Paspası Islanıyor ise orta kısımdan akıntı var ise kalorifer peteği, dış direk kısımlarından su alıyor ise ön cam, ön cam su gideri tıkanması gibi nedenlerden su alma görülür. Bazı nadir durumlarda tavan oluk puntalarının atması nedeni ile o kısımlardan su aldığı da görülebiliyor. Sizin araçtaki anlattığınız duruma bakılacak olursak öncelikle ön cam alt ızgarasındaki tahliyelerde tıkanma var mı bir kontrol edin. aşağıda video bırakıyorum nasıl yapılacağı ve kontrolleri kanalda bir video çekmiştik. geçmiş olsun dilerim.
- Video linki : kaldırılmış bağlantı
- bir diğer videoda bu : kaldırılmış bağlantı
izledim su koydum oncam izgarasından su asagı gitmıor arabayi calişriinca damla damla akıyor izgara acilmiyor hep vidali tşk
o zaman ön cam giderinin açılması ile sorununuz düzelecektir. giderleri bir tel yardımı ile önce pisliği elle temizleyip giderleri tel yardımı ile açabilirsiniz
Sizler ile birlikte büyüyoruz. Bizlere destek olmak için abone olabilir ve yayınlarımızı paylaşarak beğenebilirsiniz.