Forum / Soru Cevap
Üstadım hayırlı geceler olsun benim aklımda bir fikir var size anlatayım mantiklimi değilmi beni yönlendirirseniz sevinirim. Şimdi antifriz kullanılmayan videonuzu izledim. Sistem temizliğine karar verdim.
Ben aracimin termostadini söküp daha sonra termostatsiz taksam sonrasında genlesme kabina sürekli su ekleyip aracı calistirip motor ve radyatör deki su sürekli tahliye ettirsem daha güzel olmazmı?Termostat acildimi acilmadimi sıkıntısı olmadan beklemeden daha iyi olmazmı.Sonrasında termostat takip sistemi kapatıp antifiriz ekleyip motor ve radyatordeki havayı alıp yolumuza devam etsek nasıl olur?
Merhabalar Osman Bey, Yarın da iran tarzı far yapımı videosu yayında olacak gayet basit birşey onu da kaçırmamanızı tavsiye ederim. Radyatör Suyu Temizleme Konusuna gelecek olur isek, termostat açık olmadan dediğiniz zor evet termostatı sökmek gerek ama ne yaparsanız yapın sistem dibine çöken pas kolay kolay dışarı çıkmıyor. bu nedenle sistem içerisinde temizleyici atıp birkaç gün sürüp sonra dediğiniz gibi temizlik yapmak bir nebze daha faydalı olacaktır. birde pas ve kirin en çok biriktiği yer konum itibari ile altta olması sebebi ile de kalorifer peteği. ayrıca hortumla basınçlı su ile kalorifer hortumlarını kullanarak aynı işlemi yapmsak daha iyi bir temizlik sağlar.
Sizler ile birlikte büyüyoruz. Bizlere destek olmak için abone olabilir ve yayınlarımızı paylaşarak beğenebilirsiniz.
@onlinetamirci videonuzu zevkle izleyeceğim.
Temizleyici için bir oneriniz varmı?
Benin en çok takıldığım yer motor içi pas veya kirec nasıl giderilir ustadim.