Forum / Soru Cevap

Bildirimler
Hepsini temizle

LPG Gösterge Işığı Yanmıyor Araba Çalışmıyor

4 Gönderi
2 Kullanıcılar
1 Reactions
511 Görüntüleme
(@sserdar)
Aktif Üye
Katıldı: 4 yıl önce
Gönderi: 6
Konuyu Başlatan  

Hocam Selamün aleyküm çok güzel anlatıyorsunuz. Benim Hyundai Accent admira 2005 var sıralı sistem atıker LPG var. Lpg göstergesine bazen ışık gelmiyordu. Işık gelmeyincede araba marş basmasına rağmen çalışmıyor. Ne benzine geçiyor nede gaz. Araç hiçbir şekilde çalışmıyor. 3 4 defa kontak aç kapa yapınca elektrik geliyor. Ve araba çalışıyordu. Elektrikçiue gittim araba çalışıkken gösterge çalışıyor gazcıya git dedi. Gazcıya gittim gösterge sağlam tamircide krank sensörü değiştir dedi. Onu değiştirdim araba eve park ettim araba çalışmadı. Şimdi gösterdiğiniz şekilde beyin sıfırlama yaptım. Göstergeye ışıklar geldi araba çalıştı Gelip park ettim yine göstergeye ışık gelmedi ve araba çalışmadı. Araştırdım hep böyle şikayetler olmuş ama kimse çözümünü bulamamış. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Teşekkürler.

Alıntı
Online Tamirci
(@onlinetamirci)
Tamirci Admin
Gönderi: 1344

Merhabalar Serdar Bey

Güzel yorumunuz için teşekkürler

çalışmaması marş basıyor ama çalışmıyor mu yoksa hiç marşa basıyorsunuz ama hiç hareket yok sorun bu mu

Sizler ile birlikte büyüyoruz. Bizlere destek olmak için abone olabilir ve yayınlarımızı paylaşarak beğenebilirsiniz.

Cevap VerAlıntı
(@sserdar)
Aktif Üye
Gönderi: 6
Konuyu Başlatan  

@onlinetamirci marş basıyor fakat yakıt pompası devreye girmiyor krank sensörü yeni değiştirdim onla alakalı problem yok. marşa basıyorum yakıt alamayınca kuru marş yapıyor. Galiba sorunu çözdüm inmolizer arızalı. İnmolizer göstergesi yanınca çalışıyor. Yanmazsa çalışmıyor.

Cevap VerAlıntı
Online Tamirci
(@onlinetamirci)
Tamirci Admin
Gönderi: 1344

Anahtarı sökün içindeki çipin yerinden oynama durumu olabiliyor. Çipi bir kontrol edin minik 1 mm x 3 mm çağında bir çip anahtar devresi haricinde tek olur genelde. 

Sizler ile birlikte büyüyoruz. Bizlere destek olmak için abone olabilir ve yayınlarımızı paylaşarak beğenebilirsiniz.

sserdar reacted
Cevap VerAlıntı
Paylaş: