Forum / Soru Cevap
Ustam kolay gelsin aracım Astra j 1.4 t aracı LPG ye alınca p069E arızası veriyor açıklaması şu şekilde (benzin pompasını çalışır durumda tutmakta olan modülün bir sorunla karsilastigini gösterir) bunun sebebi nedir acaba arka bagajda bı role var 5 ayak birde opeller için üretilmiş emülatör var emülatör arızalı olabilir dediler değiştirdim olmadı acaba zaman ayarlı role mi takılması lazım ustaya sordum role yanıltıcı dedi benzin pompası duruyomus ama calisiyomus gibi gosteriyomus diğer üstada bunlarda benzin pompası basınç muşürü var dedi o yüzden takiliyo dedi ama sorun çözülmedi ne yapmam lazım
Araç lpg'ye geçince benzin pompasını devre dışı bırakan sistem en mantıklısı gibi görünüyor efendim. çoğu araç da bullanılıyor. lpg'den benzine alırsanız ilk geçişte hafişf sarsıntı stop olabiliyor ama genelde zaten benzinden lpg'ye geçiyor lpg'den benzine alma kırk yılda bir yapacağnız birşey olur sanırım. o yüzden çok da önemsenmiyor. lpg benzin pompa zaman ayarlı kesici rölesi yada direk lpg kesici ile senkron çalışan bir sistem kurulacaktır aracınıza
Sizler ile birlikte büyüyoruz. Bizlere destek olmak için abone olabilir ve yayınlarımızı paylaşarak beğenebilirsiniz.
Teşekkür ederim cevap için zaman ayarlı atikerin pompa kesici rolesi varmış onu deneyeyim o zaman en mantıklısı o
Teşekkür ederim cevap için zaman ayarlı atikerin pompa kesici rolesi varmış onu deneyeyim o zaman en mantıklısı o
Teşekkürler, takıldıktan sonra sonucu burada da paylaşabilirseniz, benzer sorun yaşayanlara ve okuyanlara faydalı olacaktır.
Sizler ile birlikte büyüyoruz. Bizlere destek olmak için abone olabilir ve yayınlarımızı paylaşarak beğenebilirsiniz.
Abi bı sorunum daha var ona da cevap verirsen çok sevinirim araç 2 günde bir LPG ye geçmiyor regülatör basıncı düşüyor 1 senedir LPG kullanmadım aracımda yeni kullanmaya başladım acaba sorun regülatör arızası mi gaz kacigimj yapıyor değişmesi mi lazım
Hocam bir sonuç alabildiniz mi?