Forum / Soru Cevap
iyi akşamlar aracım 2004 model maria liberty aracımdaki sorun ilk çalışmaya beraber 5.10 saniye sonra motor arıza ışığını yakıp motorda titreme rolenti bozukluğu ve gazı kesme tamamen gazı kesmiyor ama çok az gidiyor yüklenince gaza arada düzeltiyor 1 dakka sonra yine aynı arızayı veriyor bilgisayara bağlattığımda usta beyin de lehim çatlağı var dedi bende elektrikciye beyni söktürdüm leğimleri tekrar yaptı taktığımda bir ay düzgün gittti sonrası yine aynı sorun nede olabilir ne yapmamı tavsiye edersiniz şimdiden teşekkürler ederim
Merhabalar. araba ilk çalıştırmada gaz yemiyor ise beyinden önce buna neden olabilecek noktalara bakıldı mı, araçta lpg var mı, sıralı sistem mi, marka nedir. genelde bu sorun benzinde mi oluyor lpg'de de yaptığı oluyor mu, daha fazla bilgi ile daha net cevaplar yazabiliriz
Sizler ile birlikte büyüyoruz. Bizlere destek olmak için abone olabilir ve yayınlarımızı paylaşarak beğenebilirsiniz.
@onlinetamirci araba ilk çalıştırınca bazen hatayı vermiyor bazen hemen veriyor tüp atiler sıralı sistem ikisindede hata veriyor ama en çok benzinde yaşanıyor sabahları genelde ilk çalştırmada arıza ışığı veriyor gaz yemiyor çok az yiyor yokuşları falan çıkmıyor geçen bujilerindeğiştirdim 15 gün iyi gitti yine arıza vermeye başladı
şuan buji kablolarını oparla değiştirdim sorun devam ediyor beyin soketine cırt kelepçe taktım iki tırbağı kırıktı soketten olabilir şuan yok gibi soket mi sallanıyor da bu arıza veriyordu çünki arızayı veribce soketi sallayınca düzeliyordu
@okusluk37 Aracı görmeden birşey demek güç, bahsettiğiniz sorunlar ateşleme sorunu gibi ama buji yada bobinden mi tesisattan mı beyinden mi, araca bakmadan birşey demek güç, gerçi bujileri eleyebiliriz zaten yeni değişmiş.
Sizler ile birlikte büyüyoruz. Bizlere destek olmak için abone olabilir ve yayınlarımızı paylaşarak beğenebilirsiniz.
buji ve buji kablosu değişti hava filitresi değişti hiç sonuç alamadım
bobin kontrol edildi mi