Forum / Soru Cevap
Merhabalar, 2016 toyota advance valvematik brc tüplü manuel aracım var. konu başlığındaki arızadan dolayı tüp regülatöründe kaçak olduğundan dolayı değişti, fakat araç yine de aynı sıkıntıyı zaman zaman yapıyor, ilk çalışmadan sonra problem ortadan kalkıyor, maf sensörü kontrol edildi, motor yağı yeni değişti, tüp ayarı yapıldı, ayrıca araç gaza basınca 1sn geç algılıyor. Diyarbakırda ikamet ediyorum, işten anlayan usta bulamıyorum, en son götürdüğüm usta gaz pompasını değişelim diyor, kolaydan zora gitmek istiyorum, yardımcı olabilirseniz sevinirim veya burada işinin ehli bir usta varsa referans verirseniz o da olur.
Merhabalar Soner Bey, Sizdeki gibi araç geç çalışma problemi için genelde önerimiz şu oluyor Size de bunu önerebilirim. tanktan lpg vanasını kapatın. sonra borulardaki gaz bitene kadar lpg'de çalıştırın.rölantide lpg'den benzine atınca o gün benzinde binin. ertesi gün sorunun devam edip etmediğine bakın ilk çalıştırmada. sorun devam etmiyor ise lpg sistemi regilatör ağırlıklı olmak üzere tekrar kontrol edilmesi gerek.
Sizler ile birlikte büyüyoruz. Bizlere destek olmak için abone olabilir ve yayınlarımızı paylaşarak beğenebilirsiniz.