Forum / Soru Cevap

araç ikinci çalıştı...

Bildirimler
Hepsini temizle

araç ikinci çalıştırmada çalışmıyor

3 Gönderi
2 Kullanıcılar
0 Reactions
133 Görüntüleme
(@ayurken)
Aktif Üye
Katıldı: 4 yıl önce
Gönderi: 3
Konuyu Başlatan  

merhaba  aracım 2001 palio aracımda sabahları ilk çalıtırmada hemen marş alıyor ve eğer aracı iki ücgün kullanmazsam daha iyi marş alıyor ancak gün icinde ikinci marşı yaparsam marş almıyor gaz verirsem çalışıyor bu seferde ciğ benzin kokusu geliyor aynı şekilde motoru stop edip yeniden çalıştırınca hemen çalışıyor lütfen yardım edin sorun nerededir ?

Alıntı
(@ayurken)
Aktif Üye
Gönderi: 3
Konuyu Başlatan  

bu arada bobinler bujiler buji kabloları ve oksıjen sensörü değişti .boğaz kelebeği,maf sensörü ve diğer sensörler temizlendi ve bir sorun göremedi ustalar arıza pompadan olabilirmi aracı ben benzinde kullanıyorum lakin önceden lpg varmış ve baya öyle kullanılmış bundan olabilirmi yada rölelerde bir sorun olabilirmi?

Cevap VerAlıntı
Online Tamirci
(@onlinetamirci)
Tamirci Admin
Gönderi: 1344

sorun boğulma gibi, araç bujileri yakıtla fazlaca ıslanıyor gibi. bunu tespit etmek için aracı çalıştırıp (soğukken ) normal şekilde çalışınca bir iki dk sonra stop edip bujileri ve enjektörleri söküp, enjektör memelerinin ıslanmasını ve özellikle buji uç ıslanmalarının kontrol edilmesini öneririm. Anormal bir durum varsa bu şekilde tespit edilip giderilebilir.

Sizler ile birlikte büyüyoruz. Bizlere destek olmak için abone olabilir ve yayınlarımızı paylaşarak beğenebilirsiniz.

Cevap VerAlıntı
Paylaş: