Forum / Soru Cevap

Araç Radyatörden Ge...

Bildirimler
Hepsini temizle

Araç Radyatörden Genleşme Kabına Su Gelmiyor Hortumlar Sertleşiyor

4 Gönderi
2 Kullanıcılar
1 Reactions
139 Görüntüleme
(@nightwonders)
Yeni Üye
Katıldı: 4 yıl önce
Gönderi: 4
Konuyu Başlatan  

araçta radyatör değişimi sonrası hortum sertleşmesi başladı daha önceden böyle bi sorun yaşamadım. araç 2005 accent admire daha önceden fazla suyu genleşme kabına veriyordu sorun radyatörmü radyatör kapağımı ustaya götürdüm conta dedi başta sonra hava var motorda söyledi ama sorun giderilmedi conta sağlam denildi 

Alıntı
Online Tamirci
(@onlinetamirci)
Tamirci Admin
Gönderi: 1344

motor sıcakken radyatörün tüm bölgeleri sıcak mı kontrol edin. eğer radyatör soğuk kalıyorsa termostat kapalı kalıyor olabilir.  yada radyatör de bir sorun tıkanıklık (fabrikasyon hata) olabilir. 

ayrıca hava alma yapıldı mı, sistemde hava olabilir. bu nedenle de bu sorun oluşuyor olabilir. 

Sizler ile birlikte büyüyoruz. Bizlere destek olmak için abone olabilir ve yayınlarımızı paylaşarak beğenebilirsiniz.

Cevap VerAlıntı
(@nightwonders)
Yeni Üye
Gönderi: 4
Konuyu Başlatan  

hocam sağolun sorun çözüldü radyatör ve kapat uyumsuzluğundan dolayı suyun geçişine izin vermiyormuş 

Cevap VerAlıntı
Online Tamirci
(@onlinetamirci)
Tamirci Admin
Gönderi: 1344

Gönderen: @nightwonders

hocam sağolun sorun çözüldü radyatör ve kapat uyumsuzluğundan dolayı suyun geçişine izin vermiyormuş 

Geçmiş olsun.

Sizler ile birlikte büyüyoruz. Bizlere destek olmak için abone olabilir ve yayınlarımızı paylaşarak beğenebilirsiniz.

Cevap VerAlıntı
Paylaş: