Forum / Soru Cevap
Merhaba abim. Aracım sıralı LPG benzinli Sabahları hele kışın soğuk günlerinde araba marj vuruyor ama motor devreye girmiyor 3 veya 4 cü marj da motor devreye giriyor rolanti bir düşüp bir yükseliyor. Benzinde Geç Çalışma Sorunu var. Bu sorun sadece benzinde oluyor. LPG'de sorunsuz çalışıyor. Konu hakkında bilgi yardımcı olursanız sevinirim.
Merhabalar nedim bey, eğer düğmeye basılı tutarak lpg de çalıştırırken direk çalışıyor sadece benzinde sorun var ise akla ilk gelen yer benzin pompasıdır. pompa haricinde ise yakıt geri dönüş valfi arızalı ise uzun süre park halinde kaldığında hortumları boşaltacağında 3-4 marşa geç çalışma yapabilir. Ama en nihayetinde kontrol etmeden söylediklerimizin hepsi tahminden ibaret. Benzinde Geç Çalışma Sorunu için ilk pompa aksamına yoğunlaşmanızı tavsiye ederiz
Sizler ile birlikte büyüyoruz. Bizlere destek olmak için abone olabilir ve yayınlarımızı paylaşarak beğenebilirsiniz.
Ustam 2000 corolla 1,4 terra lpg li. 4 ayda bir benzinde çalışmıyor. 10 marşta falan çalışıyor. 3 defa benzin pompası değişti. İlk değiştiğinde 4 ay idare ediyor. Acaba eksik bişeymi yapılıyor. Herzaman çeyrek depo benzin var. Sadece pompayı değiştiriyorlar. Fİltreler veya başka bir arızada olabilirmi. Pompa parasını geçtim. Her seferinde çekici ile sanayiye çekiyorum. Ayrı masraf. Yardımcı olursanız.
Genelde sadece pompa değişiyor ise çin malı malzeme düşük basınç bar değerleri vs durumu oluyor olabilir. orijinali şamandıra ile bir gelir. En azından orjinal olmasa da marelli, valo gibi markaların şamandıralı pompaları var onlarla tamiratı denemeniz daha mantıklı olabilir yine pompa arızalandı ise
Sizler ile birlikte büyüyoruz. Bizlere destek olmak için abone olabilir ve yayınlarımızı paylaşarak beğenebilirsiniz.