Forum / Soru Cevap

Conta Yanık mı Deği...

Bildirimler
Hepsini temizle

Conta Yanık mı Değil mi anlaşılamadı

2 Gönderi
2 Kullanıcılar
1 Reactions
252 Görüntüleme
(@gokhan90)
Aktif Üye
Katıldı: 4 yıl önce
Gönderi: 1
Konuyu Başlatan  

Merhabalar Aracımın motor suyu yedek kabında yağ parçaları gördüm olası conta yanığı diyerek düşündüm biraz uğraştım ne yapabilirim emin olayım diye fakat öğrendiğim bilgilerden contanın yanık olup olmadığını anlayamadım sonra conta test kiti ile baktık çok hafif kaçak var olan renge yakın bir renk çıktı ustaya bu bilgiyle gittim baktı inceledi yanmış gibi gelmedi devam et biraz daha kontrollü bir şekilde dedi ama içime sinmiyor yedek su kabında yağlanmada yok conta yanmadı desek yağ soğutucu da patlamış kaçırmış olsa sürekli bir yağ gelir o da yok bu gelen yağ nerden gelmiş olabilir?

Alıntı
Online Tamirci
(@onlinetamirci)
Tamirci Admin
Katıldı: 5 yıl önce
Gönderi: 1344

Merhabalar gökhan bey, öncelikle conta test kitleri doğru yapılırsa son derece tutarlı sonuç veriyor. ayrıca yağda köpürme eksiltme, suda eksiltme ve basınç yok ise eskiden kalan tortu vs de olabilir. o yüzden bir süre yağ seviyesi, su seviyesi ve hararet kontrolü yapın, başka ek soruna rastlamazsanız sorun yok. ek bir soruna rastlarsanız daha detay inceleme için bir servise gitmenizi tavsiye ederiz. 

Sizler ile birlikte büyüyoruz. Bizlere destek olmak için abone olabilir ve yayınlarımızı paylaşarak beğenebilirsiniz.

Cevap VerAlıntı
Paylaş: