Forum / Soru Cevap

Bildirimler
Hepsini temizle

[Çözüldü] Volkswagen Polo Stop Etme Sorunu

4 Gönderi
2 Kullanıcılar
1 Likes
192 Görüntüleme
(@ugr_garage)
Aktif Üye
Katıldı: 4 ay önce
Gönderi: 2
Konuyu Başlatan  

Merhaba Polo 6n 1.6 aracımda kontak açıkken gaz kelebeği sürekli çalışır durumda ve Volkswagen Polo Stop Etme Sorunu var. gaz kelebeğini yeni değiştirdim ama sorunun çözümüne kavuşamadım ilk aklıma gelen beyin oldu ama bilgisayara bağlandığında beyin hatası verirdi diye düşünüyorum onun haricinde başka neden kaynaklanır sizlerin bilgilerinden faydalanmak istiyorum çünkü her gittiğim usta aracı bırakman lazım diyorlar ayrıca aracımda olan sıkıntılar bundan kaynaklanabilir mi 

Reklamlar

Stop etme sorunu kelebek değişmesine rağmen hala düzelmedi ayrıca LPG kalibrasyonu enjektör kontrolleri yapıldı LPG ile alakalı sorun olmadığını söyledi usta Aracım benzinde LPG den daha isteksiz ve gaz tepkimeleri geç algılıyor Aracımda gaza yüklendiğinde LPG'den atıyor ve gaz yememe sorunu oluşuyor bazen de ilk hareket esnasında gaz yememe ve sonrasında stop etme sorunu mevcut. Bu sorunlarıma çözüm önerileriniz nelerdir gerçekten arabadan soğudum artık destekleriniz ve önerileriniz doğrultusunda bende çözüme kavuşmak istiyorum artık  Saygılar

Alıntı
Online Tamirci
(@onlinetamirci)
Tamirci Admin
Katıldı: 2 sene önce
Gönderi: 1328

Stop etme sorunu, kelebek ve kelebek üzerindeki parçaların arızası ile de olabilir tabi ama değişime rağmen düzelmedi ise (set halinde değiştiğini varsayıyorum, setten kasım, kelebek, potansiyometre vs) gaz kelebeği sonrası emme manifoltundan, enjektör dibindeki lastiklerinden vs bir hava alma olabilir. Giren hava dengeyi bozar ve stop etme yapabilir. Yada mesela ayarsız sente veya arızalı subaplar, silinidr kapak contası sorunları, bobin enjektör vs aslında stop etmeye neden olabilecek sayısız neden var. Bu nedenle aracınız Volkswagen Polo stop ediyor ise bırakmanız lazım demelerinin nedeni de bu. Gaz kelebeğine gelecek olur isek, kontak açılınca çalışması normal çoğu araç modelinde de bu böyledir zaten orda bir sıkıntı yok

Reklamlar

Sizler ile birlikte büyüyoruz. Bizlere destek olmak için abone olabilir ve yayınlarımızı paylaşarak beğenebilirsiniz.

Cevap VerAlıntı
(@ugr_garage)
Aktif Üye
Katıldı: 4 ay önce
Gönderi: 2
Konuyu Başlatan  

@onlinetamirci ilginiz için verdiğiniz değerli bilgiler icin çok teşekkür ederim

Reklamlar

Cevap VerAlıntı
Online Tamirci
(@onlinetamirci)
Tamirci Admin
Katıldı: 2 sene önce
Gönderi: 1328

Tarafından gönderildi: @ugr_garage

@onlinetamirci ilginiz için verdiğiniz değerli bilgiler icin çok teşekkür ederim

rica ederiz efendim. geçmiş olsun

Sizler ile birlikte büyüyoruz. Bizlere destek olmak için abone olabilir ve yayınlarımızı paylaşarak beğenebilirsiniz.

Reklamlar

Cevap VerAlıntı
Paylaş: