Forum / Soru Cevap

Bildirimler
Hepsini temizle

Araba Bazen Gaz Yemiyor ama Bazen de Normal Çalışıyor

5 Gönderi
2 Kullanıcılar
1 Reactions
211 Görüntüleme
(@ramazan2234)
Aktif Üye
Katıldı: 4 yıl önce
Gönderi: 3
Konuyu Başlatan  

Merhaba öncelikle emeğinize sağlık 2006 model kalos hb 1.2 var bende arada gaz yemiyor rölanti de gaz vermeden araç 1. ve 2. Viteste istop etmeden gidiyor ama gaz verdiğimde yüksek devirde rüzgar gibi vuvu diye ses çıkarıp gaz yemiyor silkeleye silkeleye gidiyor istop edip bir müddet bekledikten sonra düzeliyor arada yapıyor bunu nerde ne zaman başıma gelcek bilmiyorum boğaz kelebeğini sökmeden wurt boğaz kelebeği temizleyicisi ile temizledim

Alıntı
Online Tamirci
(@onlinetamirci)
Tamirci Admin
Gönderi: 1344

Üzerinde temizlik önermiyoruz. Temizlik + adaptasyon öneriyoruz Ramazan bey, öncelikle adaptasyonunu bir kontrol ettirmenizde fayda var, araçta lpg var mı bu arada

Sizler ile birlikte büyüyoruz. Bizlere destek olmak için abone olabilir ve yayınlarımızı paylaşarak beğenebilirsiniz.

Cevap VerAlıntı
(@ramazan2234)
Aktif Üye
Konuyu Başlatan  

Evet LPG var hem benzinde hem LPG de aynı şeyi yapiyor

Cevap VerAlıntı
(@ramazan2234)
Aktif Üye
Konuyu Başlatan  

İstop edip biraz bekleyip çalıştırınca normale dönüyor devamlı yapmıyor devamlı yapmadığı için tamirciye denk getiremiyorum

Cevap VerAlıntı
Online Tamirci
(@onlinetamirci)
Tamirci Admin
Gönderi: 1344

desenize, en gıcık arıza türü. tamirc bakar sorun yok der. tamirci bakarken de denk gelmesi imkansız gibidir. benim yine de önerim map sensörü, kelbek ve rölanti valfi sökülerek temizlik ve sonrasında adaptasyon

Sizler ile birlikte büyüyoruz. Bizlere destek olmak için abone olabilir ve yayınlarımızı paylaşarak beğenebilirsiniz.

Cevap VerAlıntı
Paylaş: