Forum / Soru Cevap

Araba Çalışıp Stop ...

Bildirimler
Hepsini temizle

Araba Çalışıp Stop Ediyor Gaz Yemiyor Hemen Stop Ediyor

4 Gönderi
3 Kullanıcılar
2 Reactions
789 Görüntüleme
(@taner3541)
Yeni Üye
Katıldı: 4 yıl önce
Gönderi: 1
Konuyu Başlatan  

Pegeout 206 1.6 benzin lpg 2000 modeldeki aracimda ara sıra marsa basiyorum çalisıyor rolanti kendi kendine düşüyor stop ediyor sadece çalışırken neden kaynklanır başina gelen varmi bazilari benzin pompasi dedi ama baktirdım pompada sıkıntı yok .

Alıntı
Online Tamirci
(@onlinetamirci)
Tamirci Admin
Gönderi: 1344

Merhabalar Taner Bey, Araba Çalışıp geri Stop Ediyor ise yakıt basıncı düşüktür. ilk çalıştırma sonrası tekrar yapmıyorsa sadece ilk çalıştırmada yapıyorsa genelde penzin pompa arızası yaşıyor olduğunuz anlamına gelir. Nadir durumlarda var mesela lpg'li ise araç lpg regilötörü emme manifoltuna araç stop halindeyken gaz kaçırıp ilk çalıştırmada boğulmaya neden olabildiği nadir durumlarda olabiliyor ama genelde %80 Araba Çalışıp Stop Ediyor Gaz Yemiyor ise ilk çalıştırmada benzin pompası akla gelir.

Sizler ile birlikte büyüyoruz. Bizlere destek olmak için abone olabilir ve yayınlarımızı paylaşarak beğenebilirsiniz.

Cevap VerAlıntı
(@serkan_)
Daimi Üye
Gönderi: 6

@onlinetamirci hocam direk gazda çalıştırıyorum o lpg tuşuna basarak yine aynı şeyleri yapıyor o zaman benzin pompası olmadığı anlaşılıyor gazda ve benzinde yapmasının başka bir nedeni ne olabilir

Cevap VerAlıntı
Online Tamirci
(@onlinetamirci)
Tamirci Admin
Gönderi: 1344

Tarafından gönderildi: @serkan_

@onlinetamirci hocam direk gazda çalıştırıyorum o lpg tuşuna basarak yine aynı şeyleri yapıyor o zaman benzin pompası olmadığı anlaşılıyor gazda ve benzinde yapmasının başka bir nedeni ne olabilir

Aynen Pompa İhtimali çok düşük geri dönüş valfi olması daha olası

Sizler ile birlikte büyüyoruz. Bizlere destek olmak için abone olabilir ve yayınlarımızı paylaşarak beğenebilirsiniz.

Cevap VerAlıntı
Paylaş: