Forum / Soru Cevap
İyi akşamlar, işaretlediğim yer Motor Bloğundan Su Kaçırıyor (motor blok ve üst kapağın birleşim yeri egzoz manifoldunun sağı) ıslaklık ve pas olmuş araç ısındıktan sonra stop edince sudaki genleşmeyle beraber hava sesi ve muhtemelen su buharı da çıkıyor,(soğukken hiçbirşey yok) suya yağ, yağa su karışma yok, hararet normal (daha önceden hiç hararet görmedi) çalışmasında gidişinde herhangi bir sorun yok, egzozdan motor sicakken gaz verince 5-10 damla su atiyor herhengi bir duman yok, 100 km de 0.5 - 1 litre su eksiliyor bir kerede radyatör üst hortumu stop ettikten hemen sonra yerinden çıkmıştı, büyük ihtimal conta yaşa bağlı deforme oldu galiba sizin fikriniz nedir. (2000 astra g x16xel) ilk video motor soğukken ikinci video sıcakken Resimler Ve Video Google Drive.
Merhabalar Hasan Bey, Bahsettiğ-iniz yer motorun sağı aracın solu manifoltunda sağ kısmı ise muhtemelen o kısımda termostat var suyu oradan kaçırıyor olabilir. Ama bağlantı ekleme sitede engelledik o yüzden arada boşluk bırakarak eklerseniz video yada fotoları sonra ben düzelterek konuya ekleyebilirim. aşağıda bir örnek bırakıyorum , foto yada videoya bakıp Silindir Kapağından ve Motor Bloğundan Su Kaçırıyor ise daha detay bir cevap yazalım. örnek olarak şöyle bağlantı ekleyebilirsiniz. aralarda boşluk atarak : https:// onlinetamirci. net/community/ motor-mekanik
Sizler ile birlikte büyüyoruz. Bizlere destek olmak için abone olabilir ve yayınlarımızı paylaşarak beğenebilirsiniz.
@onlinetamirci aracın sol tarafı termostat olan yer değil ben kendime göre tariflermisim karşıdan baktığımda benim sağım aracın solu göndermiş olduğum link de aracın soğuk ve sıcak olarak iki adet video var orada daha net anlaşılıyor
@onlinetamirci aracın sol tarafı termostat olan yer değil ben kendime göre tariflermisim karşıdan baktığımda benim sağım aracın solu göndermiş olduğum link de aracın soğuk ve sıcak olarak iki adet video var orada daha net anlaşılıyor
Merhabalar Hasan bey, orası blok ve kapağın birleşim yeri, contada sorun olabilir. https://drive.google.com/drive/folders/15TUm5dNuMJMhZGPycG9V9_5iipPDBP_P?usp=drive_link
Sizler ile birlikte büyüyoruz. Bizlere destek olmak için abone olabilir ve yayınlarımızı paylaşarak beğenebilirsiniz.
Zaman ayırdığınız ve cevabınız için teşekkür ederim