Forum / Soru Cevap
Merhabalar, corsa 1.3 dizel aracım 140 bin kmde. Aracı soğukken çalıştırdığımda hiç bir sorun yaşamıyorum. Ancak motor sıcakken aracım zor çalışıyor.(Bazen tek marşta çalışmadığı oluyor) Bunun dışında yüksek yakıt tüketimi, çekiş, performans vb. gibi hiç bir sorun yaşamadım. Sorun ne olabilir? Teşekkürler.
Merhabalar Emre Bey, dizel araçlarda zor çalışma yada çalışmama durumlarında yakıt filtresi, pompa, krank sensörü gibi parçaların kontrol edilmesi ile işe başlanır. Bu 3 parça hiç kontrol edildi mi
Sizler ile birlikte büyüyoruz. Bizlere destek olmak için abone olabilir ve yayınlarımızı paylaşarak beğenebilirsiniz.
@onlinetamirci yakıt filtresini yeni değiştirdim onunla ilgili olduğunu zannetmiyorum. Pompa ve krank sensörü kontrol edilmedi. Sorunun yakıt basınç sensörü ile alakalı olma durumu var mıdır?
o da ihtimaller arasında. yakıt sistemi komple bir kontrol edilmesi gerek gibi. araç obd cihazında bir hata kodu veriyor mu, kontrol edildi mi
Sizler ile birlikte büyüyoruz. Bizlere destek olmak için abone olabilir ve yayınlarımızı paylaşarak beğenebilirsiniz.