Forum / Soru Cevap

Bildirimler
Hepsini temizle

Dizel Motor Sıcakken Zor Çalışıyor

7 Gönderi
3 Kullanıcılar
1 Reactions
2,096 Görüntüleme
(@emresen)
Aktif Üye
Katıldı: 4 yıl önce
Gönderi: 3
Konuyu Başlatan  

Merhabalar, corsa 1.3 dizel aracım 140 bin kmde. Aracı soğukken çalıştırdığımda hiç bir sorun yaşamıyorum. Ancak motor sıcakken aracım zor çalışıyor.(Bazen tek marşta çalışmadığı oluyor) Bunun dışında yüksek yakıt tüketimi, çekiş, performans vb. gibi hiç bir sorun yaşamadım. Sorun ne olabilir? Teşekkürler.

Alıntı
Online Tamirci
(@onlinetamirci)
Tamirci Admin
Gönderi: 1344

Merhabalar Emre Bey, dizel araçlarda zor çalışma yada çalışmama durumlarında yakıt filtresi, pompa, krank sensörü gibi parçaların kontrol edilmesi ile işe başlanır. Bu 3 parça hiç kontrol edildi mi

Sizler ile birlikte büyüyoruz. Bizlere destek olmak için abone olabilir ve yayınlarımızı paylaşarak beğenebilirsiniz.

Cevap VerAlıntı
(@emresen)
Aktif Üye
Konuyu Başlatan  

@onlinetamirci yakıt filtresini yeni değiştirdim onunla ilgili olduğunu zannetmiyorum. Pompa ve krank sensörü kontrol edilmedi. Sorunun yakıt basınç sensörü ile alakalı olma durumu var mıdır?

Cevap VerAlıntı
Online Tamirci
(@onlinetamirci)
Tamirci Admin

o da ihtimaller arasında. yakıt sistemi komple bir kontrol edilmesi gerek gibi. araç obd cihazında bir hata kodu veriyor mu, kontrol edildi mi

Sizler ile birlikte büyüyoruz. Bizlere destek olmak için abone olabilir ve yayınlarımızı paylaşarak beğenebilirsiniz.

Cevap VerAlıntı
(@emresen)
Aktif Üye
Konuyu Başlatan  

@onlinetamirci hayır edilmedi

Cevap VerAlıntı
Online Tamirci
(@onlinetamirci)
Tamirci Admin

Tarafından gönderildi: @emresen

@onlinetamirci hayır edilmedi

bir obd kontrolü öneririm.

Cevap VerAlıntı
(@ahmtt773)
Yeni Üye
Gönderi: 1

@emresen merhaba, aynı sorun bende de var yaptırabildiniz mi?

Cevap VerAlıntı
Paylaş: