Forum / Soru Cevap
Merhabalar Benimde bir sorum olacak cevaplarsanız sevinirim,anlattığınız konu ile alakalı tüm durumlar bugün başıma geldi Şöyleki; evden çıkıp 20-25km yol yaptıktan sonra motor suyu kaynayıp kapaktan suyu attı kenara çekip motor suyunu kontrol ettigimde ise su kalmamıştı,antifiriz ekleyerek yoluma devam ettim akşam saatlerinde ise tekrar aynı olayı yaşadım Motor Suyu Hemen Bitiyor Bu durumda ne yapmalıyım yonlendirirseniz çok sevirim aracım golf 4 otamatik vites 1.6 motor 2004 model şimdiden teşekkür ederim İstanbuldan yazıyorum
Motorun su deposuna su koyuyorum ertesi gün su eksiltmis araç Palio 14 su kaçağı hiç bir yerden eksiltmiyor geçen sene devir daim ponpasi .TK olarak değiştirdim çürümüş su kapakları değişti trget kayısı değişti ama şu kaybını bulamıyorum bazı ustalar farklı şeyler söylüyor sizde biliyorsunuz ki para tuzağı ustam internet de aractidim tahmini silindir kapak contası veya silindir bloğun çatlaması siz nedersiniz ustam Motor Suyu Hemen Bitiyor teşekkür ederim saygilar
Merhabalar, öncelikle Motor Suyu Hemen Bitiyor ise ve kaynama yapıyor ise ya kaçak var o yüzden eksiliyor hava yapınca kaynama oluyor. ya da silindir kapak contası yanık, bu iki nedenden biri aracınızda yaşanıyor olabilir İbrahim Bey
Sizler ile birlikte büyüyoruz. Bizlere destek olmak için abone olabilir ve yayınlarımızı paylaşarak beğenebilirsiniz.
Bu arada aynı anda 2 farklı aynı soru gelmiş o yüzden konularınızı birleştirdim.
Sizler ile birlikte büyüyoruz. Bizlere destek olmak için abone olabilir ve yayınlarımızı paylaşarak beğenebilirsiniz.