Forum / Soru Cevap
Merhaba . Arac çalışır halde hareket etmeden kesinlikle Motordan Gelen Tık Tık Sesi olmuyor ama, Gaz basınca da yapmıyor, bazen hareket halinde sanki bişey bollaşmış da tik tık tık ses yapıyor . Bir ara on takimlarinda biseyler yaptırmıştık neyse ondan sonra ses gelmeye başladı . Sanki on sol taraftan geliyor gibi geliyor bana ama bilemiyorum . Araç az kullanılıyor . Haftada belki 1-3 kez . Yüksek hız , devirli kullanim kesinlikle hiç olmuyor . Motordan Gelen Tık Tık Sesi Neyden kaynaklı olabilir ? Ciddi bişey olmasından korkuyorum
Bu tip sesler, sesi duymadan direk şundandır demenin zor olduğu sesler, şimdi Motordan Gelen Tık Tık Sesi ne olabilir derseniz, basit bir saabitlenmemiş motor alt muhafasından tutun da, hafif eğilmiş bir disk arka plakasına, kopuk motor kulağından, bozuk bir kayış bilyasına hatta araç lpg'li ise enjektörlere varana kadar birçok neden olabilir. Aracı çalıştırıp bir kontrol etmeden birşey demek zor. ama bir ses videosu çekip atarsanız , Motordan Gelen Tık Tık Sesi ne olabilir sorunuza daha net cevap verme şansımız olabilir
Sizler ile birlikte büyüyoruz. Bizlere destek olmak için abone olabilir ve yayınlarımızı paylaşarak beğenebilirsiniz.