Forum / Soru Cevap

Bildirimler
Hepsini temizle

Antifirizi Kendimiz Koyabilir miyiz? ANTİFRİZ DEĞİŞİMİ

2 Gönderi
2 Kullanıcılar
1 Reactions
304 Görüntüleme
(@ckahmet06)
Daimi Üye
Katıldı: 4 yıl önce
Gönderi: 16
Konuyu Başlatan  

1.4 DİZEL ARACIM VAR YENİ ALDIM SU DEPOSUNDA ANTİFRİZ VAR GİBİYDİ ANCAK İYİCE RENGİ GİTMİŞ SİZİN VİDEONUZU İZLEDİM BOŞALTIRKEN SADECE BEMBEYAZ SU AKTI ACABA İÇİNDE SADECE SU MU VARDI DİYE DUSUNDUM MERAK ETTİGİM SADECE SU OLMUŞ OLSAYDI PASLI SU AKARDI DİYE DUSUNUYORUM SİZCE NASIL OLURDU? SİRKÜLASYON HORTUMUNU SÖKTÜM BAHÇE HORTUMUYLA ÜSTTEN DOLDURDUM HORTUMDAN SU AKTI HİÇBİR RENGİ YOKTU ANCAK PASLIDA DEĞİLDİ İYİCE TEMİZLENDİKTEN SONRA SU DEPOSUNDA SU AZALDI VE 3 litre ANTİFRİZ EKLEDİM SEVİYESİNİ AYARLAYIP SİRKÜLASYON BORSUNU TAKTIM İŞLEMLER DOĞRUMUDUR AKLIMA TEK TAKILAN BUNLARI YAPARKEN ARACIN HARARET 90 da değildi ve TERMOSTAT AÇMAMIŞTI 

Alıntı
Online Tamirci
(@onlinetamirci)
Tamirci Admin
Katıldı: 5 yıl önce
Gönderi: 1344

Sadece su olsa uzun kullanımda paslanır bunu 3 aylık kullanımla gösterdiğim bir video vardı aşağıda örnek olarak o video linkini de bırakacağım karşılaştırma yapmak için faydalı olur. Antifirizi Kendimiz Koyabilir miyiz tabi basit bir işlem bunun da videosunu aşağıda bırakıyorum yaptıklarınız oradaki ile aynı mı kontrol edin. antifriz renk değişimi konusuna gelecek olur isek belkide saf su koyuldu, saf su genelde paslanmaz. pas hiç yok diyorsanız antifriz koyulmamış ama saf su koyulmuş olabilir. Tabi bir ihtimal suyu ölçmeden birşey demek zor

Sizler ile birlikte büyüyoruz. Bizlere destek olmak için abone olabilir ve yayınlarımızı paylaşarak beğenebilirsiniz.

Cevap VerAlıntı
Paylaş: