Forum / Soru Cevap

Bildirimler
Hepsini temizle

Turbo Oring Contasından Yağ Kaçağı

3 Gönderi
2 Kullanıcılar
0 Likes
334 Görüntüleme
(@fluence3434)
Yeni Üye
Katıldı: 11 ay önce
Gönderi: 2
Konuyu Başlatan  

Arkadaşlar Fluence 1.5 EDC arabam var 220 bin km'de daha önce turboya oring conta takıldı bugünde yağ kaçağını tespit ettiler oring contasini yenilediler.

Reklamlar

Sorun şu olucak usta dediki alttan kaçak varmı bi sonra yağ değişiminde bakicaz yoksa sorun yok lakin varsa araç kalcak 1-2 gün sokup turnocuya goturcez dedi(ki arabayı çok sıkıştırmışsin dedi aslında 140 karı geçmem dedim ama çok devirli kullanmasın dediler hani nasıl solesem arabayı İstanbul'dan Trabzon'a görür getir yaptım 130 karda yani genelde 2.500 devirde kullandım bilgi vereyim) Bundan sebeb usta oring iyice ermiş ve yağ kacagi olmuş dedi...şimdi sorayım aynı marka veya benzeri konu hakkında bilgisi olan yaşayan varsa bilgisini paylaşırsa sevinirim şimdiden teşekkür ediyorum..

Alıntı
Online Tamirci
(@onlinetamirci)
Tamirci Admin
Katıldı: 2 sene önce
Gönderi: 1327

ustanızın söylediği sıkıştırmadan kastı hızlı gitmek değil ani hızlanmaktır. Aracı 70 km ğüstüne hiç çıkarmasanız bile ani hızlanmalar debirli birinci ve ikinci vites, turboyu boşaltmadan ard arda yüksek debvir vites değişimi gibi durumlar turboyu en çok sıkıştıran durumlardır

Reklamlar

Sizler ile birlikte büyüyoruz. Bizlere destek olmak için abone olabilir ve yayınlarımızı paylaşarak beğenebilirsiniz.

Cevap VerAlıntı
(@fluence3434)
Yeni Üye
Katıldı: 11 ay önce
Gönderi: 2
Konuyu Başlatan  

@onlinetamirci peki ustam teşekkür ederim yani yavaş hızlanma yapacağım demi?birde turboda tahmini birşey varmıdır yoksa oring conta in erimesi normalmisir yoksa alttan kaçak var ise turbocuya goturcez dedi umarım yoktur çünkü ben arabayı 2.500 devrin üstünde hiç kullanmiyorum hani 140 en babasi

Reklamlar

Cevap VerAlıntı
Paylaş: