Forum / Soru Cevap

Bildirimler
Hepsini temizle

Turbodan Gelen Uğultu Sesi, İnce Islık Sesi

4 Gönderi
3 Kullanıcılar
1 Reactions
352 Görüntüleme
(@tanriverdi)
Yeni Üye
Katıldı: 4 yıl önce
Gönderi: 1
Konuyu Başlatan  

Megane 1.5 araçta 90 km hizdan sonra turbodan ses geliyor hissedilir şekilde. Arıza belirtisi mi acaba?

Alıntı
Online Tamirci
(@onlinetamirci)
Tamirci Admin
Katıldı: 5 yıl önce
Gönderi: 1344

Turbo sesi genelde hıza göre değil devre göre gelir. hıza göre uğultu genelde porya bilyası lastik vb şeylerden olur. Turbodan olduğunu çok sanmam 

Sizler ile birlikte büyüyoruz. Bizlere destek olmak için abone olabilir ve yayınlarımızı paylaşarak beğenebilirsiniz.

Cevap VerAlıntı
(@muratcbn)
Yeni Üye
Katıldı: 3 yıl önce
Gönderi: 1

Merhaba turbo arızaları konusunda paylaştığınız videoda turbo sesi olarak gösterdiğiniz ses normal olan ses mi arızalı turbo sesimi tam anlayamadım benim aracında gaz verince değil de daha çok boşta gaz verip 3000 devire kadar bırakınca gelen ses nedir bu konuda yardımcı olursanız sevinirim 

Cevap VerAlıntı
Online Tamirci
(@onlinetamirci)
Tamirci Admin
Katıldı: 5 yıl önce
Gönderi: 1344

Tarafından gönderildi: @muratcbn
↑

Merhaba turbo arızaları konusunda paylaştığınız videoda turbo sesi olarak gösterdiğiniz ses normal olan ses mi arızalı turbo sesimi tam anlayamadım benim aracında gaz verince değil de daha çok boşta gaz verip 3000 devire kadar bırakınca gelen ses nedir bu konuda yardımcı olursanız sevinirim 

sesi bir videoya çekip youtube yükleyip link atabilir misiniz. yada instagramdan dm'den yollayın, sese bir bakalım ona göre cevap yazalım

Sizler ile birlikte büyüyoruz. Bizlere destek olmak için abone olabilir ve yayınlarımızı paylaşarak beğenebilirsiniz.

Cevap VerAlıntı
Paylaş: