Forum / Soru Cevap
Megane 1.5 araçta 90 km hizdan sonra turbodan ses geliyor hissedilir şekilde. Arıza belirtisi mi acaba?
Turbo sesi genelde hıza göre değil devre göre gelir. hıza göre uğultu genelde porya bilyası lastik vb şeylerden olur. Turbodan olduğunu çok sanmam
Sizler ile birlikte büyüyoruz. Bizlere destek olmak için abone olabilir ve yayınlarımızı paylaşarak beğenebilirsiniz.
Merhaba turbo arızaları konusunda paylaştığınız videoda turbo sesi olarak gösterdiğiniz ses normal olan ses mi arızalı turbo sesimi tam anlayamadım benim aracında gaz verince değil de daha çok boşta gaz verip 3000 devire kadar bırakınca gelen ses nedir bu konuda yardımcı olursanız sevinirim
Merhaba turbo arızaları konusunda paylaştığınız videoda turbo sesi olarak gösterdiğiniz ses normal olan ses mi arızalı turbo sesimi tam anlayamadım benim aracında gaz verince değil de daha çok boşta gaz verip 3000 devire kadar bırakınca gelen ses nedir bu konuda yardımcı olursanız sevinirim
sesi bir videoya çekip youtube yükleyip link atabilir misiniz. yada instagramdan dm'den yollayın, sese bir bakalım ona göre cevap yazalım
Sizler ile birlikte büyüyoruz. Bizlere destek olmak için abone olabilir ve yayınlarımızı paylaşarak beğenebilirsiniz.