Forum / Soru Cevap

Bildirimler
Hepsini temizle

Araba 150 Yi Geçmiyor, Çekiş Düşük

2 Gönderi
2 Kullanıcılar
1 Reactions
400 Görüntüleme
(@sezginkale)
Aktif Üye
Katıldı: 3 yıl önce
Gönderi: 1
Konuyu Başlatan  

Öncelikle merhabalar,youtube kanalında sizleri takip ediyorum ve paylaşımlarınız gerçekten çok faydalı olduğunu düşünüyorum.Benim sorum ve şikayetim aracım 147.000km de yarı otomatik 1,3 motor colt.Araçta lpg yok baskı balata ve volant değişimi,buji değişimi,katalitik konvertör değişimi yapıldı.İstanbul anadolu yakaında Güneri oto da subop ayarları yapıldı,computestte bağlandı.Gaz kelebeği ve map sensörü temiz olduğu halde araç düz yolda yüksüz araba 150 yi geçmiyor ve bu arada araç içerisine egzoz gazı kokusu geliyor ayrıca yokuşta araç 5.viteste 3000 devirde vites büyüttüğümde araç gaz yemiyor çekiş düşüyor ve vites düşürmek zorunda kalıyorum yine aynı şekilde egzoz kokusuna maruz kalıyorum.Çözüm nedir?Nasıl yardımcı olabilirsiniz,şimdiden teşekkür ederim.   

Alıntı
Online Tamirci
(@onlinetamirci)
Tamirci Admin
Katıldı: 5 yıl önce
Gönderi: 1344

Merhabalar Sezgin bey, araca yapılanlara bakacak olur isek çekiş düşüklüğü ve performans sorunları için yapılacak herşeyi subap ayarı egzoz filtreleri vs yaapmışlar. Ama koku şikayetini de dikkate alır isek tabi aracı kontrol etmeden saadece bir tahmin ama araca yüklendiğinizde koku sorunu da olmasından yola çılkarsak ateşleme yada dengeli yanma kısmında bir sorun var gibi. bu da aracın performansını azaltacaktır haliyle. bunun nedenleri çok çeşitli. arızalı enjektörden ateşlemeye subaplardan kapak contasına varana dek birç.ok şey olabilir. araba 150 yi geçmiyor sorununuz için direk şundandır demek zor araç detaylı olarak incelenmeden buna cecvap vermek çok zor

Sizler ile birlikte büyüyoruz. Bizlere destek olmak için abone olabilir ve yayınlarımızı paylaşarak beğenebilirsiniz.

Cevap VerAlıntı
Paylaş: