Forum / Soru Cevap

Bildirimler
Hepsini temizle

Manuel Vites Geçişlerinde Sarsıntı Sorunu

6 Gönderi
2 Kullanıcılar
0 Reactions
281 Görüntüleme
(@bymuhtesem)
Aktif Üye
Katıldı: 3 yıl önce
Gönderi: 6
Konuyu Başlatan  

Merhaba 2011 model 1.4 turbojet marka aracımda yokuş çıkarken ve 1 2 ve 3 vites geçişlerinde yıgılma, vites geçişlerinde sarsıntı var hızlanırken baskı balata diyip komple bilya volan degiştirdiler fakat çözülmedi bi fikriniz varmı neden olur yokuşlarda ne kadar devirli kullansam da yıgılma yapıyor 

Alıntı
Online Tamirci
(@onlinetamirci)
Tamirci Admin
Katıldı: 4 yıl önce
Gönderi: 1344

Merhabalar, araç bağırıyor araç ghitmiyor mu yoksa devirdemi, düşüyor araç çekmiyor mu, sorunu daha detaylı ve o anki araç tepkilerini de ekleyerek yazarsanız daha net cevap yazalım

Sizler ile birlikte büyüyoruz. Bizlere destek olmak için abone olabilir ve yayınlarımızı paylaşarak beğenebilirsiniz.

Cevap VerAlıntı
(@bymuhtesem)
Aktif Üye
Konuyu Başlatan  

@onlinetamirci araç devri de düşüyor  yokuşlarda  çekmiyor devri 4 bin devire yukseltip üst vitese atsam bile yığılıyor vites geçişlerinde ise sarsıntı oluyor araçta

Cevap VerAlıntı
(@bymuhtesem)
Aktif Üye
Konuyu Başlatan  

@onlinetamirci aklıma  aslında ilk gelen şey turbo olmuştu usta baskı bide şanzumana bakalım diyince tamam dedim ama sonuç hüsran

Cevap VerAlıntı
Online Tamirci
(@onlinetamirci)
Tamirci Admin
Katıldı: 4 yıl önce
Gönderi: 1344

Klasik performans kaybı sorunu gibi görünüyor. Turbo zaten kontrol edildi ise EGR sistemi, özellikle egzoz filtreleri DPF vs gözden geçirilmesi gerekecektir. Genelde performans kaybında egzoz filtreleri ve EGR büyük bir etkiye sahip olabiliyor

Sizler ile birlikte büyüyoruz. Bizlere destek olmak için abone olabilir ve yayınlarımızı paylaşarak beğenebilirsiniz.

Cevap VerAlıntı
(@bymuhtesem)
Aktif Üye
Konuyu Başlatan  

@onlinetamirci araca Carbon clean yaptırdım temiz çıktı sorun sanırım turbo da bi baktırıp sorunu yazarım anlamadığım ustalara dememe rağmen farklı işler yapma peşine düşüyorlar ben direk turboya baktırayım

Cevap VerAlıntı
Paylaş: