Forum / Soru Cevap
Merhaba 2011 model 1.4 turbojet marka aracımda yokuş çıkarken ve 1 2 ve 3 vites geçişlerinde yıgılma, vites geçişlerinde sarsıntı var hızlanırken baskı balata diyip komple bilya volan degiştirdiler fakat çözülmedi bi fikriniz varmı neden olur yokuşlarda ne kadar devirli kullansam da yıgılma yapıyor
Merhabalar, araç bağırıyor araç ghitmiyor mu yoksa devirdemi, düşüyor araç çekmiyor mu, sorunu daha detaylı ve o anki araç tepkilerini de ekleyerek yazarsanız daha net cevap yazalım
Sizler ile birlikte büyüyoruz. Bizlere destek olmak için abone olabilir ve yayınlarımızı paylaşarak beğenebilirsiniz.
@onlinetamirci araç devri de düşüyor yokuşlarda çekmiyor devri 4 bin devire yukseltip üst vitese atsam bile yığılıyor vites geçişlerinde ise sarsıntı oluyor araçta
@onlinetamirci aklıma aslında ilk gelen şey turbo olmuştu usta baskı bide şanzumana bakalım diyince tamam dedim ama sonuç hüsran
Klasik performans kaybı sorunu gibi görünüyor. Turbo zaten kontrol edildi ise EGR sistemi, özellikle egzoz filtreleri DPF vs gözden geçirilmesi gerekecektir. Genelde performans kaybında egzoz filtreleri ve EGR büyük bir etkiye sahip olabiliyor
Sizler ile birlikte büyüyoruz. Bizlere destek olmak için abone olabilir ve yayınlarımızı paylaşarak beğenebilirsiniz.
@onlinetamirci araca Carbon clean yaptırdım temiz çıktı sorun sanırım turbo da bi baktırıp sorunu yazarım anlamadığım ustalara dememe rağmen farklı işler yapma peşine düşüyorlar ben direk turboya baktırayım