Forum / Soru Cevap
merhaba baskı balatam yeni değişti(orjinal ,bir süre önce yine değişmişti bu nedenden dolayı) bir süre sonra sanki debriyaja basılı olarak hareket ediyormuşum gibi bir his oluştu yani baskı tam yapışmıyor gibi.. alt merkezin ucundaki çubuğu(çük deniyor sanırım) uzun takmışlar biraz kısattım kavrama noktası aşağıya indi,ancak sonra özellikle yokuşlarda neredeyse pedalı bırakma noktasına geliyorum kalkabilmek için hafif titremede oluyor ve yine o pedala basılıymış hissi oluştu ve yukarıdan kavrıyor ,neyi atlıyoruz..
Bu konuyla ilgili ; motor kompresyon testi yaptırdım sıkıntı yok. aracı 1nci viteste hafif rampada bırakıp deniyorum kademeli olarak bırakıyor
Merhabalar efendim.
Şu testi yapın. Aracı 3 viteste 1700 devirde sabit hızda düz zeminde kullanırken bir anda dip gaz yapın. devir yükselir ama araç hızlanmaz zor hızlanır ama devir normal yükselir ise baskı kaçırıyor demektir.
Anlattıklarınız debriyaj ayarsal vs değil de kaçırma gibi, tabi aracı test etmeden de birşey demek zor ama bu testi yapın kullanırken sorun netleşir
Sizler ile birlikte büyüyoruz. Bizlere destek olmak için abone olabilir ve yayınlarımızı paylaşarak beğenebilirsiniz.