Forum / Soru Cevap

Bildirimler
Hepsini temizle

Direksiyonu Çevirince Gelen Sürtme Sesi

4 Gönderi
2 Kullanıcılar
1 Reactions
381 Görüntüleme
(@ahmetozan)
Yeni Üye
Katıldı: 4 yıl önce
Gönderi: 2
Konuyu Başlatan  

Merhaba benim araçta da(2014 rapidspaceback skoda) hareket halinde özellikle direksiyonu sağa hafif çevirsem dahi (hareket halinde özellikle 30 km hızdan sonra) böyle bir sürtme sesi geliyor hatta hissettiriyor. Yetkili servise de göstermiştim herhangi bir sorun yok dediler. Nerede ve kime gösterebilirim acaba yardımcı olabilirseniz sevinirim. 

Alıntı
Online Tamirci
(@onlinetamirci)
Tamirci Admin
Katıldı: 5 yıl önce
Gönderi: 1344

Merhabalar , Direksiyonu çevirince gelen sürtme sesi gebelde tekerlerin davlumbaza yada çamurluklara sürtmesinden olur ama sizin durum biraz farklı çünki hafif çevirince de geliyor diyorsunuz. Bunun olası (aracı incelemeden) ihtimallerine şunları yazabilirim, ilki, disk balata sorunları teker hareketleri ile incelmiş balatalar disk yüzeyine sürterek ses yapıyor olabilir. , 2 direksiyon power'ı direksiyon hareketlerinde yüke bineceği için ses yapıyor olabilir. 3. aks laleleri kontrol edilebilir. Bu üç nokta daha önce hiç kontrol edildi mi Ahmet bey

Sizler ile birlikte büyüyoruz. Bizlere destek olmak için abone olabilir ve yayınlarımızı paylaşarak beğenebilirsiniz.

Cevap VerAlıntı
(@ahmetozan)
Yeni Üye
Katıldı: 4 yıl önce
Gönderi: 2
Konuyu Başlatan  

@onlinetamirci bu söylediğiniz 3 nokta da kontrol edildi mi hiç bir fikrim yok. Ama gözle görülür sürten bir şey olmadığını söylediler. Bu sesin bu araçlarda normal olduğunu ilk başta söylemişlerdi fakat bugün farklı bir sorun nedeniyle gittiğim aynı serviste durumu söylediğimde normal olmadığını söylediler. Bunu sizin gibi işi bilen ustalara göstermek istiyorum nasıl yapabiliriz istanbulda. 

Cevap VerAlıntı
Online Tamirci
(@onlinetamirci)
Tamirci Admin
Katıldı: 5 yıl önce
Gönderi: 1344

Sesi de duymadan sadece yorum yapabiliyoruz Ahmet bey, ses videoda da duyulabiliyor ise bir video çekip youtube yada instagramdan bize ulaştırırsanız daha net birşey söyleyelim o zaman

Sizler ile birlikte büyüyoruz. Bizlere destek olmak için abone olabilir ve yayınlarımızı paylaşarak beğenebilirsiniz.

Ahmetozan reacted
Cevap VerAlıntı
Paylaş: