Forum / Soru Cevap

Bildirimler
Hepsini temizle

Hızlanınca Direksiyon Titremesi, Yüksek Hızda (100 km ve 120km) Titreme

2 Gönderi
2 Kullanıcılar
1 Reactions
735 Görüntüleme
(@ahmet-kaya)
Yeni Üye
Katıldı: 4 yıl önce
Gönderi: 1
Konuyu Başlatan  

Öncelikle selamlar ustam 2014 model Opel Insignia 170 HP otomatik benzinli aracım da ön takım da sorun yaşıyorum ve yetkili servis + Continental bayi servisi dahil işlemi cozemediler size yazmak istedim,

aradım düz yolda giderken sola veya sağa gidiyormuş gibi hissettiriyor ve gidiyorda ayrıca rot ve balans ayarı yaptırmama ve yeni lastikler almama rağmen 120 -130 km hızlarda titreme yapıyor konu ile ilgili sizden yardım rica ediyorum iletişim bilgilerinize ulaşamadım buradan yazmak istedim şimdiden teşekkür ederim iyi çalışmalar dilerim 

Alıntı
Konu Etiketleri
Online Tamirci
(@onlinetamirci)
Tamirci Admin
Katıldı: 5 yıl önce
Gönderi: 1344

Merhabalar Ahmet Bey, Lastik Geniş taban mı, sağa sola çekiyor hissi geniş tabanlı lastiklerde kronik, Hızlanınca Direksiyon Titremesi konusuna gelecek olur isek, balans lastik haricinde aks arızası, disklerde sorun titremeye neden olabilir. ayrıca bazı ölçümler yapılması da faydanıza olacaktır. teker göbeklerinden ön ve arka teker arasındaki mesefeler sağ ve solda şit mi bir bakın. bu tarz yüksek hızda direksiyonda titreme durumlarda garip şeyler çıkabiliyor. en son bir megane için bu tarz vieo yayınlamıştık. aşağıda link bırakıyorum çekme sorunu travers kaynaklı çıkmıştı aşağıdaki videoya bir göz atmanız faydanıza olacaktır. 

https://www.youtube.com/watch?v=nuhuuoMhino

Sizler ile birlikte büyüyoruz. Bizlere destek olmak için abone olabilir ve yayınlarımızı paylaşarak beğenebilirsiniz.

Thesinner83 reacted
Cevap VerAlıntı
Paylaş: