Aracımda ilk kalkışlarda gelen İleri ve Geri Geri Giderken Tıkırtı Sesi Geliyor, bu ses için alt takımlar ve aks ler kontrol edildi ve sesin nerden geldiği bulunamadı başka neye baktırmak gerekir
Merhabalar, bu tip durumlar öyle fazla olasılık nedeni ile olabilir ki şu an direk şundandır demek zor. bazen disk arka sacının sürtmesinden tutun da amortisör takozlarına, gevşek ve bozulmuş boşluklar olmuş bir salıncak burcuna kadar birçok ihtimal var. Bu durumda genel detaylı ön takım kontrolü öneririz
Sizler ile birlikte büyüyoruz. Bizlere destek olmak için abone olabilir ve yayınlarımızı paylaşarak beğenebilirsiniz.
@onlinetamirci her şeyine bakıldı aracın en son direksiyon kutusu dediler bende kalsın diyip direksiyon kutusunu söktürmedim daha sonra başka bir rot balansçıya durumu anlattım yaptığı kontrol sonucu aracın altında ustanın travez dediği motorun altın da yer alan bir demir varmış 4 Vida ile şaşe ye bağlı bunların 2 tanesi yalama olmuş ve sesi o yapıyormuş bir tornacı çagırıp Vida deliklerini yaptırıp sesi kesti sağ olsun
motor beşiği travers parçası, evet, sorunun çözüldüğüne sevindim. kutu genelde direksiyonu çevirdikçe ses yapar kasislerde yapabilir ama geri veya ileri giderken tıkırtı yapmaz genelde söktürmediğiniz iyi olmuş
Sizler ile birlikte büyüyoruz. Bizlere destek olmak için abone olabilir ve yayınlarımızı paylaşarak beğenebilirsiniz.