Forum / Soru Cevap

Bildirimler
Hepsini temizle

Araba Neden Ateşleme Yapmaz, Bobine ve Bujilere Elektrik Gelmiyor

6 Gönderi
2 Kullanıcılar
2 Reactions
3,276 Görüntüleme
(@ayhan0631)
Aktif Üye
Katıldı: 4 yıl önce
Gönderi: 3
Konuyu Başlatan  

Ustam merhabalar benim aracımda motor beyni degisti kısa devreden dolayı tesisat yandi beyinde yandi denildi yeni beyin aldim teaisati toplattim.bobin ,eksantrik sensörü yeni alindi ve başka araçta denendi çalışıyor ancak benim araçta Bujilere Elektrik Gelmiyor, beyin çıkma olduğu için beyin mı sikintili yoksa kranktan mi yapiyor anlamam gerek.Aracim 1999 model 1.5 hyundai Accent GLS lutfen bana yardimci olun artık cok yoruldum iki aydır bunlarla uğraşıyorum lutfen ustam

Alıntı
Konu Etiketleri
Online Tamirci
(@onlinetamirci)
Tamirci Admin
Gönderi: 1344

Merhabalar Ayhan Bey, Bobine Elektrik Gelmiyor ise krank sensörü beyin yada en basiti ile anahtarda bozulan immo çipi bile bu soruna neden olabilir. Beyin ve sensör değişmiş. Hala Bujilere Elektrik Gelmiyor ise immo , anahtar çipi, bobine gelen elektrik tesisatı kontrolü yapıldı mı hi daha önce, Araba Neden Ateşleme Yapmaz konusunda sık gördüğümüz noktalar bunlar çünki. Birde araç beyni çoğu zaman tak çalıştır değildir. Yenisi takıldığında ekstra kodlama isteyebilir. Kodlama ve adaptasyon yapıldı mı 

Sizler ile birlikte büyüyoruz. Bizlere destek olmak için abone olabilir ve yayınlarımızı paylaşarak beğenebilirsiniz.

Cevap VerAlıntı
(@ayhan0631)
Aktif Üye
Konuyu Başlatan  

@onlinetamirci ustam araçta imbo yok direk takinca çalışır diyor elektronikçiler krank sensoru değişmedi eksantrik sensoru değişti son olarak krank sensoru kaldi hocam değişmeyen yine çalışmazsa napmaliyim?

Cevap VerAlıntı
Online Tamirci
(@onlinetamirci)
Tamirci Admin

o zaman krank'a bakılsın efendim. krank sensörü elektriği kesip çalışmama yapar

Sizler ile birlikte büyüyoruz. Bizlere destek olmak için abone olabilir ve yayınlarımızı paylaşarak beğenebilirsiniz.

Cevap VerAlıntı
(@ayhan0631)
Aktif Üye
Konuyu Başlatan  

@onlinetamirci ustam kranka da bakildi ama araca elektrik geliyor bobine felan ama yine atesleme yok neden yapar hoc başka neden?

Cevap VerAlıntı
Online Tamirci
(@onlinetamirci)
Tamirci Admin

o zaman tesisat yada beyin kontrol edilmesini öneririm Ayhan bey

Cevap VerAlıntı
Paylaş: